Crypto-Prijzen.nl

Is Maker (MKR) een koopkans na de huidige dip?

Is Maker (MKR) een koopkans na de huidige dip?

MKR/USD is sinds begin november 2021 verzwakt van $ 3.624 tot onder $ 2.000, en de huidige prijs staat op $ 2.055.

Een van de grootste dApps op de Ethereum blockchain

Het Maker Protocol, ook wel bekend als het Multi-Collateral Dai (MCD) systeem, is een open-source project dat is gebouwd op de Ethereum blockchain en waarmee gebruikers valuta kunnen creëren.

Maker is de eerste gedecentraliseerde financiële (DeFi) toepassing die een aanzienlijke acceptatie heeft bereikt, en het is belangrijk om te zeggen dat Maker een van de grootste dApps op de Ethereum blockchain is.

Het Maker Protocol wordt beheerd door mensen die zijn governance token MKR bezitten, dat is ontworpen om de prijsvolatiliteit van zijn eigen aan USD gekoppelde cryptocurrency, DAI, te minimaliseren.

Gebruikers kunnen DAI stablecoin genereren door onderpand te storten in Maker Vaults binnen het Maker Protocol, maar MKR houders bepalen het protocol en de financiële risico’s van DAI om de stabiliteit, transparantie en efficiëntie te waarborgen.

Stemmen is een zeer belangrijk onderdeel van het gedecentraliseerde beheerproces van Maker, en één MKR token dat is opgesloten in een stemcontract is gelijk aan één stem.

Aan de andere kant is DAI ontworpen om te functioneren als waardeopslag, zelfs in een volatiele markt, en elke DAI in omloop wordt direct gedekt door overtollig onderpand.

Alle transacties met DAI zijn zichtbaar op de Ethereum blockchain en gebruikers kunnen DAI ook van veel beurzen kopen of in de vorm van betaling ontvangen.

DAI stablecoin kan voor alle soorten transactiedoeleinden worden gebruikt en er zijn momenteel meer dan 400 apps en services die DAI hebben geïntegreerd. DAI wordt bewaard in cryptocurrency portefeuilles of binnen platforms, en deze munt biedt economische vrijheid aan iedereen.

MKR houders passen het beleid voor de DAI stablecoin aan, terwijl bestuurspeilingen een zachte consensus tot stand brengen en het gemeenschapsgevoel meten.

MKR token heeft een indrukwekkende winst behaald in de eerste dagen van mei 2021 en heeft op 3 mei een recordhoogte van meer dan $ 6.400 bereikt.

MKR is momenteel meer dan 65% gedaald vanaf zijn hoogtepunt; toch is het Maker Protocol een veelbelovend project, en de prijs van MKR zou opnieuw kunnen stijgen op het niveau dat we in mei 2021 zagen.

Bears in controle bij MKR

MKR is verzwakt van zijn recente hoogtepunt boven $ 3.600, geregistreerd in november 2021, en volgens technische analyse blijft deze cryptovaluta in een bearmarkt.

Bron: tradingview.com

Het sterke ondersteuningsniveau voor MKR staat op $ 1.500, en als de prijs eronder daalt, zou het volgende prijsdoel $ 1.000 kunnen zijn.

Aan de andere kant, als de prijs boven $ 2.500 springt, kan deze zeer snel een weerstandsniveau bereiken van $ 3.000.

Overzicht

Het Maker Protocol is een open-source project dat is gebouwd op de Ethereum blockchain en de eerste gedecentraliseerde financiële (DeFi) toepassing die een aanzienlijke acceptatie heeft bereikt. Volgens technische analyse blijft MKR in een bearmarkt, maar als de prijs boven $ 2.500 stijgt, kan deze zeer snel een weerstandsniveau bereiken van $ 3.000.

The post Is Maker (MKR) een koopkans na de huidige dip? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*