Crypto-Prijzen.nl

Is LUNA een token dat het waard is om te kopen?

Is LUNA een token dat het waard is om te kopen?

Terra (LUNA) is een blockchain netwerk dat gespecialiseerd is in het proces van het maken van stablecoin.

De belangrijkste manier waarop dit blockchain netwerk opvalt, is het feit dat elke Terra stablecoin converteerbaar is in het LUNA token.

LUNA is het native cryptocurrency token voor de blockchain waarmee houders de netwerkkosten kunnen betalen, kunnen deelnemen aan het governanceproces en kunnen deelnemen aan het Tendermint Delegated Proof of Stake consensusmechanisme.

De aankoop van Bitcoin van $135 miljoen als katalysator voor groei

Terra LUNA/USD is onlangs in waarde gestegen nadat Do Kwon, de mede-oprichter en CEO van het bedrijf, bevestigde dat ze sinds eind januari meer dan $ 1 miljard in Bitcoin hadden gekocht.

De laatste aankoop was voor $ 135 miljoen aan Bitcoin (BTC) tokens die plaatsvond op maandag 28 maart.

Do Kwon zei specifiek dat het Bitcoin adres dat door de Luna Foundation Guard uit Singapore werd gebruikt, werd gebruikt om de cryptocurrency te kopen en kondigde zelfs aan dat de UST stablecoin zou worden ondersteund door een reserve van Bitcoin (BTC) die een waarde van $ 10 miljard zou kunnen bereiken.

Bovendien tweette Do Kwon op 22 maart ook dat ze $ 3 miljard aan fondsen klaar hadden om activa te kopen om de stablecoin te ondersteunen.

Moet u Terra (LUNA) kopen?

Op 29 maart 2022 had Terra (LUNA) een waarde van 102,8 dollar.

Het hoogste punt ooit van het Terra (LUNA) token was op 29 maart 2022, toen het token een waarde van $ 105,91 bereikte. Dit betekent dat het token op zijn ATH slechts $ 3,11 hoger in waarde was of met 3%.

Als we de prestaties van de vorige maand bekijken, had Terra (LUNA) zijn laagste waarde op 3 februari 2022, toen het daalde tot een waarde van $ 47,33.

Het hoogste punt van waarde was op 28 februari, toen het token een waarde van $ 85,4 bereikte. Hier kunnen we de eerste tekenen van de groei van het token zien toen het met 80% of met $ 38,07 in waarde toenam.

Met dit alles in gedachten, is het LUNA token met $ 102,8 nog steeds de moeite waard om te kopen, omdat het zijn vorige ATH punt kan passeren en eind april 2022 kan stijgen tot $ 110.

Het bericht Is LUNA een token dat het waard is om te kopen? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*