Crypto-Prijzen.nl

Is Loopring (LRC) een goede koop in januari 2022?

Is Loopring (LRC) een goede koop in januari 2022?

Loopring LRC/USD handelt deze maandag onder $ 1,5, en waarschijnlijk is dit niet het beste moment om deze cryptocurrency te kopen.

De markt voor cryptocurrency blijft onder druk staan, en als Bitcoin onder de $ 40.000 ondersteuning valt, zou dit de hele cryptocurrency markt verder onder druk zetten.

Betalingsprotocol

Loopring is een open source non-custodial uitwisselings- en betalingsprotocol dat goedkope handel en betaling op Ethereum mogelijk maakt.

De veiligheid en soevereiniteit van gebruikersactiva is de topprioriteit van Loopring, terwijl het team achter dit project gelooft in een digitale economie waarin gebruikers empowered zijn en altijd de controle hebben over hun activa.

Op het Loopring protocol kunnen uitwisselings- en betalingstoepassingen gewoon niet fout gaan, en het is belangrijk om te zeggen dat niemand tussen een gebruiker en zijn op Ethereum gebaseerde activa staat.

Loopring kan duizenden verzoeken off-chain verwerken met aantoonbaar correcte uitvoering en transactiekosten realiseren die kleine fracties zijn in vergelijking met on-chain kosten.

Loopring implementeerde het eerste zkRollup protocol op Ethereum, dat niet afhankelijk is van externe validators, consensus of crypto economische aannames.

Volgens de officiële website is zkRollup het veiligste schaalmechanisme dat de industrie tot nu toe kent, en het stelt gebruikers in staat om onder alle omstandigheden toegang te krijgen tot hun activa. zkRollup heeft dezelfde niet-bewarende beveiliging als Ethereum, maar kan een veel hogere doorvoer bereiken.

Loopring Wallet is een Ethereum mobiele smart contract portemonnee die een veilige, intuïtieve en krachtige ervaring in uw zak biedt. Hiermee kunt u betalingen naar iedereen en overal verzenden, terwijl u ook kunt ruilen, in de boeken kunt handelen en kunt investeren en verdienen in DeFi.

LRC is het utility token van het Loopring protocol en LRC stimuleert protocolgewenst gedrag van verzekeraars, liquiditeitsverschaffers en DAO bestuurders.

Liquiditeitsverschaffers verdienen een vergoeding van 0,2% voor alle transacties in de pools waaraan zij liquiditeit verstrekken, en u kunt een liquiditeitsverschaffer worden door een gelijke waarde van beide activa in de pool te storten.

Loopring heeft onlangs een nieuw VIP systeem aangekondigd dat LRC tokens beter zal integreren en afstemmen op het Loopring ecosysteem. Loopring oprichter Daniel Wang zei:

VIP gebruikers kunnen nu genieten van een oplopende korting op vergoedingen, tot een minimumvergoeding van slechts 0,1%. Bovendien kunnen makers gratis handelen en genieten ze ook van een commissiekorting van 0,02% op hun transactievolume.

LRC blijft in een bearmarkt

Technisch gezien blijft Loopring (LRC) in een bearmarkt en als u besluit deze cryptocurrency in januari 2022 te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Bron: tradingview.com

Het stevige ondersteuningsniveau staat op $ 1, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond $ 0,8 of zelfs lager zijn.

Het sterke weerstandsniveau staat op $ 2, en als de prijs boven dit niveau springt, zou het een koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar de $ 2,5.

Overzicht

Loopring (LRC) handelt meer dan 60% lager dan de recordhoogtes van november 2021, en het risico van verdere daling blijft bestaan. Het stevige ondersteuningsniveau staat op $ 1, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond $ 0,8 of zelfs lager zijn.

The post Is Loopring (LRC) een goede koop in januari 2022? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*