Crypto-Prijzen.nl

Is Livepeer (LPT) een koopmogelijkheid nadat de prijs is ingestort?

Is Livepeer (LPT) een koopmogelijkheid nadat de prijs is ingestort?

Livepeer LPT/USD kan zich nog steeds niet stabiliseren boven de weerstand van $ 50 nadat het instortte van zijn recordhoogten boven $ 100, geregistreerd op 9 november.

De populariteit stijgt

Livepeer is een gedecentraliseerd videostreamingnetwerk gebouwd op de Ethereum blockchain en biedt de infrastructuur voor videostreamingtoepassingen tegen een zeer efficiënte prijs en oneindige schaal.

Het Livepeer netwerk is volledig gedecentraliseerd, zeer schaalbaar, wordt gestimuleerd door crypto tokens en biedt een economisch efficiënt alternatief voor gecentraliseerde uitzendoplossingen voor elke bestaande omroeporganisatie.

De bestaande technologie voor het uitzenden van live video wordt geconfronteerd met verschillende problemen die aanzienlijke complexiteit en kosten toevoegen aan live video uitzendingen.

Het moet video vastleggen bij de bron, communiceren met een mediaserver, de video distribueren over een netwerk en vervolgens toestaan dat de video wordt afgespeeld in een hoge waargenomen kwaliteit voor de eindgebruiker.

De distributie van live video en de economische prikkels voor het aanmoedigen van deelname zijn twee belangrijke gebieden waarop het Livepeer protocol zich richt.

Livepeer lost deze problemen op en stelt deelnemers in staat om met hun verwerkingskracht bij te dragen aan het transcoderen en distribueren van de video.

Het Livepeer-protocol is zo ontworpen dat elk knooppunt een live video naar het netwerk kan sturen, en het is belangrijk om te vermelden dat alle deelnemers die met hun verwerkingskracht bijdragen aan de distributie van video dienovereenkomstig worden gecompenseerd.

De populariteit van dit gedecentraliseerde videostreamingnetwerk stijgt over de hele wereld, en het team van Livepeer meldde:

Na een recordklim gedurende het hele jaar, transcodeerde het Livepeer Network in de eerste week van oktober een recordhoogte van 3,6 miljoen minuten video, een vertienvoudiging ten opzichte van begin 2021. In de maanden september werden nieuwe records gevestigd. en november, toen het netwerk tweemaal een nieuw hoogtepunt bereikte van 10,5 miljoen getranscodeerde minuten per maand.

LPT is een token van het Livepeer netwerk, het speelt een belangrijke rol in het Livepeer ecosysteem, maar is niet het medium van een exchange token. LPT is een uitzettoken dat deelnemers inzetten om te coördineren hoe het werk op het netwerk wordt verdeeld en om beveiliging te bieden aan het Livepeer netwerk.

LPT token heeft een indrukwekkende winst behaald in de eerste dagen van november 2021 en heeft op 9 november een recordhoogte van meer dan $ 100 bereikt.

LPT is momenteel meer dan 60% gedaald ten opzichte van zijn piek; toch is Livpeer een veelbelovend project en de prijs van LPT zou opnieuw kunnen stijgen op het niveau dat we in november 2021 zagen.

Bears in controle over LPT

Livepeer (LPT) is ingestort van zijn recordhoogte boven $ 100, geregistreerd op 9 november, en de huidige prijs staat op $ 40.

Bron: tradingview.com

LPT blijft in een bearmarkt; toch, als de prijs boven $ 50 springt, zou het een koopsignaal zijn, en het volgende doel zou op $ 60 kunnen zijn.

Overzicht

Livepeer is een gedecentraliseerd videostreamingnetwerk gebouwd op de Ethereum blockchain dat bestaande technologische problemen voor het uitzenden van live video oplost. Het LPT token is momenteel met meer dan 60% gedaald ten opzichte van zijn piek, maar als de prijs boven $ 50 springt, zou dit een koopsignaal zijn en zou het volgende doel op $ 60 kunnen liggen.

The post Is Livepeer (LPT) een koopmogelijkheid nadat de prijs is ingestort? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*