Crypto-Prijzen.nl

Is Kusama (KSM) een goede koop in maart 2022?

Is Kusama (KSM) een goede koop in maart 2022?

Kusama KSM/USD is sinds begin januari 2022 verzwakt van $ 277 naar $ 101 en de huidige prijs staat op $ 123.

Kusama is momenteel meer dan 80% gedaald ten opzichte van zijn recordniveau, en volgens technische analyse blijft deze cryptovaluta in een bearmarkt.

Gebouwd om innovatie aan te wakkeren

Kusama is een schaalbaar netwerk van gespecialiseerde blockchains dat een hoge mate van interoperabiliteit en schaalbaarheid biedt voor blockchain ontwikkelaars die de grenzen willen verleggen.

Kusama heeft bijna dezelfde codebase als Polkadot en is ideaal voor startups die snel door het governance- en upgradeproces willen gaan. Kusama biedt de mogelijkheid om uw specifieke behoeften aan te passen, uw eigen app-specifieke blockchain te bouwen en deze te verbinden met Kusama.

Dit netwerk is echt transparant en wordt bestuurd door een gemeenschap die stemt op en de evolutie van het netwerk controleert. Met andere woorden, er is geen centrale kill-switch en alle wijzigingen worden aangebracht via de on-chain governance van het protocol.

Kusama werkt continu aan nieuwe functies en opties, die erg belangrijk zijn voor het uitbreiden van haar ecosysteem.

Veel projecten werken al samen met Kusama, en volgens het laatste nieuws heeft Kusama een raamwerk gecreëerd dat elke geografisch geconcentreerde groep mensen in staat stelt om hun eigen digitale community tokens te creëren, distribueren en gebruiken. Het team van Kusama meldde:

Bovendien kan Encointer, door gebruikers in staat te stellen een uniek bewijs van persoonlijkheid te behouden en valideren, bestaande besluitvormingsmechanismen, zoals stemmen op munten, aanvullen met meer democratische instrumenten op basis van één persoon, één stem.

Iedereen kan langskomen en dit netwerk gaan gebruiken, maar Kusama is eigendom van degenen die de Kusama tokens (KSM) hebben.

De prijs van Kusama is omhooggeschoten sinds januari 2021 en bereikte op 18 mei een record van meer dan $ 600. Kusama is momenteel meer dan 80% gedaald ten opzichte van het recordniveau, maar de huidige prijs is een goed instappunt voor beleggers die meer risico lopen.

KSM blijft in een bearmarkt

Technisch gezien blijft Kusama (KSM) in een bearmarkt, maar het huidige prijsniveau vertegenwoordigt een goede waarde voor wat u betaalt, en misschien is het nu een goed moment om deze cryptocurrency te kopen.

De markt voor cryptocurrency gaat vooruit op de laatste dag van februari, Bitcoin ging boven $ 41.000, en als deze positieve trend zich voortzet, zou Kusama weer boven $ 200 kunnen stijgen.

Bron: tradingview.com

Als de prijs boven $ 150 springt, zou dit een sterk koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar een weerstandsniveau dat op $ 200 staat.

Het huidige ondersteuningsniveau voor KSM staat op $ 100, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 80 of zelfs lager zijn.

Overzicht

Kusama (KSM) is momenteel meer dan 80% gedaald ten opzichte van zijn piek; toch is Kusama een zeer interessant project, en de prijs van KSM zou opnieuw kunnen stijgen op het niveau dat we in mei 2021 zagen. De markt voor cryptocurrency vordert op de laatste dag van februari, Bitcoin ging boven $ 41.000, en deze situatie ondersteunt ook de prijs van Kusama.

Het bericht Is Kusama (KSM) een goede koop in maart 2022? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*