Crypto-Prijzen.nl

Is Kusama (KSM) een goede koop in augustus 2021?

Is Kusama (KSM) een goede koop in augustus 2021?

Kusama KSM/USD geniet van een stabiel bullish momentum en voorlopig wijst alles erop dat de prijs weer boven de $ 300 weerstand zou kunnen stijgen.

Fundamentele analyse: Kusama zal de looptijd van de Statemine parachain upgraden

De markt voor cryptocurrency vordert in de tweede handelsweek van augustus 2021, Bitcoin steeg boven de $ 46.000, en deze situatie ondersteunt ook de prijs van Kusama. Als deze positieve trend zich voortzet, zou Kusama zich opnieuw kunnen stabiliseren boven de weerstand van $ 300.

Kusama is een schaalbaar netwerk van gespecialiseerde blockchains dat een hoge mate van interoperabiliteit en schaalbaarheid biedt voor blockchain ontwikkelaars die de grenzen willen verleggen. Kusama heeft bijna dezelfde codebase als Polkadot en gebruikt ook dezelfde tools als Polkadot.

Dit netwerk is echt transparant, gebouwd om innovatie te stimuleren door ontwikkelaars in staat te stellen hun eigen app-specifieke blockchain te bouwen en deze te verbinden met Kusama.

Kusama werd opgericht in 2019 en wordt bestuurd door een gemeenschap die stemt op en de evolutie van het netwerk controleert. De oprichter van Kusama is Gavin Wood, oprichter van Polkadot en mede-oprichter van Ethereum, en het is belangrijk om te zeggen dat dit netwerk ideaal is voor startups die snel door het governance- en upgradeproces willen gaan.

Kusama introduceerde beperkingen van de huidige uitzetparameters om de stabiliteit van het netwerk te garanderen, omdat het in een zeer korte tijd een enorme groei in zijn gebruikersactiviteit heeft doorgemaakt. Het aantal nominators is zo toegenomen dat het van invloed kan zijn op het vermogen van nodes om correct te functioneren, maar Kusama zal oplossingen onderzoeken om het aantal nominators in het systeem te vergroten en binnenkort verbeteringen aan te brengen.

Vorige maand stemde de Kusama gemeenschap om de runtime van de Statemine parachain te upgraden en zodra het netwerk deze upgrade uitvoert, kan iedereen activa en NFT’s op Statemine maken met een aanbetaling van 1 KSM voor elke activaklasse.

“Assetbeheerders kunnen metadata zoals een naam en symbool aan hun assets toevoegen en admin-activiteiten zoals mint en burn uitvoeren. Met deze upgrade verwachten we verschillende real-world assets vertegenwoordigd te zien op Statemine”, meldde het team van Kusama.

Technische analyse: Bulls houden de prijsactie onder controle

Kusama vordert deze woensdag en voorlopig is er geen teken van een trendomkering. Kusama zou de komende dagen nog meer kunnen opschieten, en als de prijs opnieuw boven de $ 300 springt, zou het volgende prijsdoel rond de $ 325 of zelfs $ 350 kunnen liggen.

Bron: tradingview.com

Aan de andere kant, als de prijs onder de $ 250 daalt, zou het een stevig verkoopsignaal zijn en hebben we de open weg naar een ondersteuningsniveau van $ 200. Het is ook belangrijk om te vermelden dat de prijs van Kusama gecorreleerd is met de prijs van Bitcoin, en investeerders in deze cryptocurrency zouden ook Bitcoin op hun “watch list” moeten hebben.

Samenvatting

De markt voor cryptocurrency vordert in de tweede handelsweek van augustus, Bitcoin steeg boven de $ 46.000, en deze situatie ondersteunt ook de prijs van Kusama. Het dagelijkse volume van deze cryptocurrency blijft stijgen, en als deze positieve trend zich voortzet, zou Kusama binnenkort boven de $ 300 weerstand kunnen stijgen. Als de prijs opnieuw boven $ 300 springt, zou het volgende prijsdoel rond de $ 325 kunnen liggen, maar als de prijs onder $ 250 daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

The post Is Kusama (KSM) een goede koop in augustus 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*