Crypto-Prijzen.nl

Is ICP een goede koopkans in april 2022?

Is ICP een goede koopkans in april 2022?

De ICP/USD van de Internet Computer is verzwakt van de recordhoogtes boven $ 35, geregistreerd in januari 2022, onder $ 15, en de huidige prijs staat op $ 19,18.

Integratie met Bitcoin

De Internet Computer is ’s werelds eerste blockchain die op websnelheid draait en inhoud op internet met onbeperkte capaciteit aanbiedt.

De activiteit van ontwikkelaars en ondernemers op deze blockchain neemt toe vanwege het feit dat de meest populaire sociale apps, DeFi platforms, e-commercesites en zelfs bedrijfssystemen opnieuw kunnen worden voorgesteld als gedecentraliseerde services op de Internet Computer.

De Quick Start zelfstudie die beschikbaar is op de officiële website van de Internet Computer, helpt u erachter te komen hoe u uw eerste dApp kunt maken, bouwen en implementeren.

Motoko is de moedertaal van de internetcomputer, terwijl de DFINITY Foundation technologie ontwikkelt voor de Internet Computer blockchain.

De DFINITY Foundation is een non-profit organisatie met het hoofdkantoor in Zürich en een team van ervaren cryptografen, computerwetenschappers en ingenieurs.

ICP token is het utility token van het Internet Computer ecosysteem en speelt een sleutelrol in het bestuur. Leden van de gemeenschap kunnen ICP tokens opsluiten in een ring, een neuron genaamd, om voorstellen in te dienen en te stemmen.

Ontwikkelaars gebruiken ICP tokens om te betalen voor het uitvoeren van slimme contracten voor containers die producten en diensten op de markt leveren.

Het platform stelt limieten aan het aantal cycli dat een canister kan bevatten en consumeren om te voorkomen dat kwaadaardige code bronnen leegzuigt, maar het is belangrijk om te zeggen dat slimme contracten van canisters moeten kunnen betalen voor volledige uitvoering.

ICP tokens weerspiegelen de waarde van de Internet Computer blockchain; ze kunnen worden uitgewisseld tussen tokenhouders en ook worden gebruikt om node-providers te belonen voor het leveren van rekencapaciteit.

De Internet Computer meldde dat het een nieuw systeem heeft ontwikkeld dat rechtstreeks communiceert met de Bitcoin blockchain, en volgens de Dfinity roadmap is de lancering van de Bitcoin integratie gepland voor het einde van Q1 2022. De DFINITY Foundation voegde toe:

Door rechtstreeks te integreren met het Bitcoin netwerk, kan echte BTC rechtstreeks worden gebruikt binnen het slimme contractraamwerk van Internet Computers. Programmeurs en app-bouwers kunnen al slimme contracten (canisters) bouwen die Bitcoin ontvangen, vasthouden en verzenden op een lokaal ontwikkelingstestnet.

ICP handelt onder $20

De internetcomputer heeft sinds het begin van het jaar 2022 een enorme groei doorgemaakt in zijn gebruikersactiviteit en de prijs van ICP bereikte in januari 2022 een niveau van meer dan $ 35.

Bron: tradingview.com

Sindsdien is de prijs verzwakt, het dagelijkse handelsvolume blijft zwak; toch is de Internet Computer een project met toekomst, en de prijs van ICP zou opnieuw kunnen stijgen op het niveau dat we in januari 2022 zagen.

Overzicht

De Internet Computer is ’s werelds eerste blockchain die op websnelheid draait, en volgens het laatste nieuws heeft het een nieuw systeem ontwikkeld dat rechtstreeks in verbinding staat met de Bitcoin blockchain. ICP token is het utility token van het Internet Computer ecosysteem en de prijs van ICP zou opnieuw kunnen stijgen op het niveau dat we in januari 2022 zagen.

Het bericht Is ICP een goede koopkans in april 2022? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*