Crypto-Prijzen.nl

Is ICON (ICX) een goede investering in augustus 2021?

Is ICON (ICX) een goede investering in augustus 2021?

ICON ICX/USD is sinds 21 juli gestegen van $ 0,65 naar $ 0,90 en de huidige prijs ligt rond $ 0,83.

Fundamentele analyse: de vraag naar ICX zal blijven groeien en bestaan met een sterke gebruikersbasis

Het ICON Network is het grootste openbare blockchain-project in Zuid-Korea met een missie om online gemeenschappen te verbinden met echte bedrijven in het bankwezen, de overheid, de gezondheidszorg en meer. ICON realiseert interoperabiliteit door alle blockchain gegevens in één laag samen te voegen, waardoor bedrijven en gemeenschappen hun diensten transparant kunnen delen.

Een van de voordelen van dit netwerk is dat slimme contracten kunnen worden bijgewerkt zonder naar een nieuw contractadres te hoeven gaan, wat een schoner coderingsproces oplevert. ICON heeft een ontwikkelaarsvriendelijke infrastructuur waardoor het heel gemakkelijk is om als ontwikkelaar aan de slag te gaan, terwijl de ICON ontwikkelaarsgemeenschap meestal degenen helpt die vragen of problemen tegenkomen bij het ontwikkelen van het project.

“ICON beschikt over razendsnelle 1300+ transacties binnen 2 seconden blokbevestigingstijden en is voortdurend in ontwikkeling. ICON heeft onlangs veel lof gekregen van KAIST University voor zijn industriebrede doorbraak in consensusalgoritmen, LFT2, die de snelheid verdubbelt zonder de veiligheid in gevaar te brengen”, meldde het team van ICON.

Er zijn al veel projecten op het ICON netwerk en het is belangrijk om te zeggen dat ICON dit jaar een enorme groei heeft doorgemaakt in zijn gebruikersactiviteit. Het ICON netwerk heeft zijn eigen munt onder het symbool ICX dat slimme contractfunctionaliteit mogelijk maakt binnen het ICON ecosysteem.

ICX biedt ook netwerkconsensusvalidatie en protocolbeheer, het circulerende aanbod blijft gestaag afnemen en het grootste deel van het circulerende ICX aanbod wordt ingezet in het netwerk.

Volgens schattingen zal de vraag naar ICX blijven groeien en bestaan met een sterke gebruikersbasis, vooral van individuele mensen die applicaties gebruiken die op het ICON netwerk zijn gebouwd. Dit is een van de redenen waarom de prijs weer zou kunnen stijgen op niveaus die we in mei 2021 zagen; toch zal dit waarschijnlijk niet gebeuren in augustus 2021.

De markt voor cryptocurrency vordert deze maandag, Bitcoin is boven de weerstand van $ 39.000 gestegen, en deze situatie ondersteunt ook de prijs van ICON (ICX). De marktsentiment analyse dienst Omenics meldde dat het marktsentiment begon te stijgen, terwijl de gemiddelde zevendaagse bewegende cryptomarktsentimentscore voor tien grote cryptocurrencies steeg naar 4,88, vergeleken met 4,7 een week geleden.

Technische analyse: $1 is een sterk weerstandsniveau

Bron: tradingview.com

Als de prijs boven de $1 weerstand springt, zou het een signaal zijn om ICON (ICX) te verhandelen, en het volgende koersdoel zou rond $1,25 of zelfs $1,5 kunnen liggen.

Aan de andere kant, als de prijs onder $ 0,65 zakt, zou het een stevig verkoopsignaal zijn, en hebben we de open weg naar het sterke ondersteuningsniveau dat rond de $ 0,50 ligt.

Samenvatting

De markt voor cryptocurrency vordert deze maandag, Bitcoin is boven de weerstand van $ 39.000 gestegen, en deze situatie ondersteunt ook de prijs van ICON (ICX). Als de prijs boven de $ 1 springt, zou het volgende prijsdoel rond de $ 1,25 kunnen zijn, maar als de prijs onder $ 0,65 daalt, zou dit een stevig verkoopsignaal zijn.

The post Is ICON (ICX) een goede investering in augustus 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*