Crypto-Prijzen.nl

Is Horizen (ZEN) een koopkans na de recente sell-off?

Is Horizen (ZEN) een koopkans na de recente sell-off?

Horizen ZEN/USD is sinds begin deze maand gedaald van $ 31,09 naar $ 14,40 en de huidige prijs staat op $ 21.

Het risico van een nieuwe daling blijft bestaan en als je besluit deze cryptocurrency de komende dagen te kopen, moet je een “stop-loss”order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Horizen richt zich op gegevensprivacy

Horizen is een van de veiligste blockchain-ecosystemen die ernaar streeft technologische grenzen te verleggen en nieuwe producten en diensten te bieden aan degenen die ze het meest nodig hebben.

Horizen wordt mogelijk gemaakt door de meest robuuste openbare infrastructuur en wordt beveiligd door een verbeterde consensus met verbeterde bescherming tegen 51% aanvallen.

De missie van dit project is privacyvrijheid en het biedt alle benodigde componenten voor het implementeren van volledig aanpasbare blockchains gericht op dataprivacy, flexibiliteit en schaalbaarheid.

Transparantie en eerlijkheid zijn de kernwaarden van Horizen en het is belangrijk om te vermelden dat gebruikers volledige privacy kunnen kiezen voor zaken als betalingen, donaties aan goede doelen en het delen van informatie.

Horizen is ontworpen voor uitgebreid commercieel gebruik en stelt ontwikkelaars ook in staat hun blockchains tegen lage kosten te bouwen met de flexibiliteit om een onbeperkt aantal tokens uit te geven.

Het cross-chain protocol van Horizen, Zendoo, is ontworpen voor ontwikkelaars en biedt hen de mogelijkheid om op een betaalbare en snelle manier real-world blockchain applicaties te maken. Op deze manier kunnen ontwikkelaars de echte problemen van vandaag oplossen, met de flexibiliteit om de kansen van morgen te benutten.

Zendoo verschilt van veel andere sidechain oplossingen omdat dit cross-chain protocol volledig gedecentraliseerd is, zonder dat het afhankelijk is van vooraf gedefinieerde vertrouwde partijen.

Veel belangrijke projecten werken al samen met Horizen, en de meest populaire zijn onder meer: Gamestation, Iota, Dash, Celsius, Dragonchain, Apis, Dia en Sikoba. Het team van Iota meldde:

De samenwerking tussen IOTA en Horizen zal de functionaliteit van de nieuw gelanceerde IOTA Oracles uitbreiden en Oracle mogelijkheden introduceren in Zendoo, Horizen’s sidechain en schaalprotocol.

ZEN token heeft een indrukwekkende winst behaald in maart 2022 en bereikte een hoogtepunt van meer dan $ 53 op 31 maart. ZEN is momenteel meer dan 50% gedaald ten opzichte van zijn in maart geregistreerde hoogtepunten en het risico van verdere daling is nog steeds niet voorbij.

De onzekerheid vanwege de Russisch-Oekraïense oorlog, de hoge inflatie en de toenemende risico’s van de recessie houden beleggers in een negatieve stemming.

Bears bepalen de prijs

Horizen (ZEN) is ingestort van zijn recente hoogtepunten, en als je besluit deze cryptocurrency tegen de huidige prijs te kopen, moet je een “stop-loss”order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Gegevensbron: tradingview.com

Het huidige steunniveau staat op $ 20, en als de prijs er weer onder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 18 of zelfs lager zijn.

Het eerste weerstandsniveau staat op $ 30, en als de prijs boven dit niveau springt, zou het een “koop”signaal zijn en hebben we de weg vrij naar de $ 35.

Samenvatting

Horizen is een van de veiligste interoperabele blockchain ecosystemen die zich richt op dataprivacy en ontwikkelaars in staat stelt om hun eigen openbare of particuliere blockchains op maat te bouwen, met behulp van de unieke side-chain technologie, Zendoo. Horizen (ZEN) is ingestort van zijn recente hoogtepunten en de toenemende risico’s van de recessie blijven beleggers in een negatieve stemming houden.

Het bericht Is Horizen (ZEN) een koopkans na de recente sell-off? verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*