Crypto-Prijzen.nl

Is Holo (HOT) een koopkans na de huidige dip?

Is Holo (HOT) een koopkans na de huidige dip?

HOT/USD is sinds 4 november verzwakt van $ 0,016 onder $ 0,006, en de huidige prijs staat op $ 0,0075.

De cryptocurrency markt blijft deze woensdag onder druk staan, Bitcoin handelt onder $ 48.000, maar volgens een analist van Bloomberg wordt 2022 een succesvol jaar voor de cryptocurrency markt.

Efficiënt hosting ecosysteem

Holochain is een open-source framework dat het maken van applicaties aanmoedigt en het biedt tools om data integriteit en bedrijfsregels af te dwingen.

Holochain is gebouwd met de Rust programmeertaal, terwijl de peer-to-peer technologie toepassingen ondersteunt die artiesten rechtstreeks verbinden met hun supporters.

Holochain heeft technologische overeenkomsten met andere blockchains en meer dan duizend ontwikkelaars gebruiken Holochain om echte problemen op te lossen.

Holo is een brug die Holochain verbindt met alledaagse gebruikers en waarmee reguliere webgebruikers Holochain P2P apps kunnen bereiken via het gedistribueerde cloud-hostingnetwerk. Het team van Holo voegde toe:

Holo biedt normaal; dagelijkse internetgebruikers hebben toegang tot gedecentraliseerde applicaties zonder extra software te hoeven installeren. Deze nieuwe vorm van hosting combineert kleine apparaten van consumentenkwaliteit met andere hostingmiddelen om een efficiënt, dynamisch en inclusief hostingecosysteem te bieden.

Met het Holo platform kunt u van uw pc een bron van inkomsten maken en betaald worden voor het hosten van gedistribueerde applicaties.

Holo wordt aangedreven door HoloFuel, de interne microvaluta die in staat is tot miljarden dagelijkse microtransacties.

Ondanks het feit dat HoloFuel het Holo hostingnetwerk aandrijft, bood Holo een voorverkoop van cloudhostingdiensten aan in de vorm van HOT.

HoloToken (HOT) is een ERC-20 token dat tijdens de swapperiode met een snelheid van 1:1 kan worden omgezet in HoloFuel.

HOT token heeft een indrukwekkende winst behaald in de eerste dagen van november 2021 en heeft op 4 november een recordhoogte van meer dan $ 0,016 bereikt.

HOT is momenteel meer dan 50% gedaald ten opzichte van zijn piek, maar volgens Mike McGlone, Senior Commodity Strategist bij Bloomberg, zal 2022 een succesvol jaar worden voor de cryptocurrency markt.

Holochain en Holo zijn veelbelovende projecten en de prijs van HOT zou opnieuw kunnen stijgen op het niveau dat we in november 2021 zagen.

$0,010 vertegenwoordigt een belangrijke weerstand

Bron: tradingview.com

Holo (HOT) is ingestort van zijn recordhoogte boven $ 0,016, geregistreerd op 4 november, en volgens technische analyse blijft deze cryptovaluta in een bearmarkt.

Desondanks vormt de huidige prijs een goed instappunt voor langetermijnbeleggers. Als de prijs weer boven de weerstand van $ 0,010 springt, kan het volgende koersdoel rond de $ 0,012 of zelfs hoger liggen.

Overzicht

Holo (HOT) is ingestort van zijn recordhoogte boven $ 0,016, geregistreerd op 4 november, en de huidige prijs vertegenwoordigt een goed instappunt voor langetermijnbeleggers. Als de prijs weer boven de weerstand van $ 0,010 springt, kan het volgende koersdoel rond de $ 0,012 of zelfs hoger liggen.

The post Is Holo (HOT) een koopkans na de huidige dip? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*