Crypto-Prijzen.nl

Is Holo (HOT) een goede koop na een recente uitverkoop?

Is Holo (HOT) een goede koop na een recente uitverkoop?

HOT/USD blijft onder druk staan; in minder dan dertig dagen is deze cryptocurrency verzwakt van $ 0,013 naar $ 0,007, en de huidige prijs ligt rond de $ 0,009. Holo (HOT) is een cryptocurrency die Holochain aandrijft, een veelbelovend project met meer dan duizend ontwikkelaars en ondernemingen die Holochain gebruiken om echte problemen op te lossen.

Veel belovend project

Holochain is een open-source framework dat het maken van applicaties aanmoedigt en het biedt tools om data-integriteit en bedrijfsregels af te dwingen. Holochain is gebouwd met de Rust programmeertaal, waardoor het snel kan zijn en de meeste bugs kan opvangen voordat ze in productie gaan.

Het zal in de toekomst meer programmeertalen ondersteunen, maar u kunt een gebruikersinterface voor uw toepassing schrijven met elke programmeertaal, zolang deze maar op de apparaten van uw gebruikers kan worden uitgevoerd en MessagePack gecodeerde RPC oproepen via WebSocket naar de lokaal draaiende Holochain van de gebruiker kan worden verzonden.

Holochain heeft technologische overeenkomsten met blockchain en DAG ketens, maar het is geen platform of netwerk. Holochain heeft een software development kit (SDK) geschreven voor Rust ontwikkelaars samen met tools voor het ontwikkelen en testen van applicaties.

Het groeiende ecosysteem van dit open-source framework heeft meer dan duizend ontwikkelaars en ondernemingen die Holochain gebruiken om echte problemen op te lossen. Holochain geeft u de tools om een volledig uitgeruste back-end voor uw applicatie te schrijven, en het is vergelijkbaar met frameworks zoals Laravel, Express en Django.

Met Holochain kunnen artiesten in contact komen met fans om exclusieve content waarmee inkomsten worden gegenereerd te delen, omdat Holochain een peer-to-peer technologie is die toepassingen kan ondersteunen die artiesten rechtstreeks met hun supporters in contact brengen. Het team van Holochain meldde:

Stel je een toekomst voor van muziek die niet van labels en distributeurs is, maar van een bloeiend netwerk van muziekmakers en -liefhebbers. Holochain is waar de toekomst van gedistribueerde muziektechnologie kan gedijen.

Holo (HOT) is een cryptocurrency die de Holochain aandrijft, en de prijs van deze crypto heeft in september 2021 een prijsniveau van boven $ 0,013 bereikt. Sindsdien is de prijs verzwakt, het dagelijkse handelsvolume blijft zwak; toch is Holochain een veelbelovend project en de prijs van deze cryptocurrency zou opnieuw kunnen stijgen op het niveau dat we vorige maand zagen.

HOT blijft onder druk staan

Bron: tradingview.com

Holo (HOT) is verzwakt ten opzichte van zijn recente hoogtepunten die in september 2021 werden geregistreerd, maar als de prijs weer boven de weerstand van $ 0,010 stijgt, zou dat een signaal zijn om HOT te handelen.

Het volgende koersdoel zou rond de $ 0,011 of zelfs hoger kunnen liggen; toch, als de prijs onder de $ 0,008 ondersteuning daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

Samenvatting

Holochain is een open-source framework dat het maken van applicaties aanmoedigt en heeft meer dan duizend ontwikkelaars en ondernemingen die Holochain gebruiken om echte problemen op te lossen. Holo (HOT) is verzwakt ten opzichte van de recente hoogtepunten die in september 2021 werden geregistreerd, maar als de prijs weer boven de weerstand van $ 0,010 stijgt, zou het volgende prijsdoel rond de $ 0,011 kunnen liggen.

The post Is Holo (HOT) een goede koop na een recente uitverkoop? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*