Crypto-Prijzen.nl

Is het te laat om te investeren in Plugin (PLI)?

Is het te laat om te investeren in Plugin (PLI)?

Plugin PLI/USD is een Oracle serviceprovider die van plan is hoge gasprijzen op te lossen en een stabiel systeem te bieden. Om dit te bereiken, maakt het gebruik van zijn PLI XRC-20 utility token.

De Bitrue notering als katalysator voor groei

Bitrue kondigde de vermelding van de PLI Plugin token op 15 oktober aan, nadat het de #BTRVote met succes had doorstaan.

Plugin (PLI) biedt hoogwaardige datastreaming en is een gedecentraliseerde Oracle serviceprovider die is ontwikkeld bovenop het Xinfin ecosysteem. Deze plug-in is bedoeld om de nauwkeurigheid van de off-chain ontvangen gegevens te waarborgen.

Omdat het bovenop het Xinfin ecosysteem is gebouwd, heeft het minimale middelen nodig om te functioneren en gebruikt het een gedelegeerd proof-of-stake (PoS) algoritme dat bekend staat als XDPoS.

Plugin is zelfs sneller dan Chainlink en goedkoper. Dit betekent dat PLI tokens lagere gaskosten en snellere transactietijden hebben, en Plugin heeft het potentieel om snel miljarden gebruikers te bereiken.

Moet u Plugin (PLI) kopen?

Op 20 oktober had Plugin (PLI) een waarde van $ 0,757526.

Aangezien dit een vrij nieuw token is dat pas onlangs is gelanceerd, zullen we analyseren hoe de prestaties tot nu toe na de lancering zijn geweest.

In de afgelopen 24 uur had PLI een handelsvolume van $ 370.823.

Een van de hoogste punten in waarde tot nu toe was $ 0,90377, een waarde die het op 16 oktober bereikte.

Met andere woorden, van het hoogste punt ooit tot de waarde op 20 oktober, de token daalde in waarde met $ 0,146244 of 19%.

Na verloop van tijd kan het token mogelijk worden toegevoegd aan andere cryptocurrency beurzen, hoe meer nut het uiteindelijk binnen de industrie ziet.

Dat is het geval met de aankondiging die Plugin op 18 oktober deed, waar ze aankondigden dat de Utility Token PLI zich klaarmaakt voor de lancering op Globiance met de PLI XDC en PLI USDG koppeling.

Hoe meer beurzen het vermelden, hoe meer gebruikers toegang hebben tot het token, wat de waarde ervan kan verhogen.

Dat gezegd hebbende, hebben we tot nu toe een waardedaling van 19% gezien, maar als we het vanuit een optimistisch oogpunt bekijken, kunnen we verwachten dat het token eind november $ 0,871154 zal bereiken, ervan uitgaande dat het op meer beurzen wordt genoteerd en zijn echte potentie.

Als het token echter eind oktober onder $ 0,7 daalt, is het misschien de moeite waard om te verkopen.

The post Is het te laat om te investeren in Plugin (PLI)? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*