Crypto-Prijzen.nl

Is het te laat om te investeren in Harmony (ONE)?

Is het te laat om te investeren in Harmony (ONE)?

Harmony ONE/USD is een blockchain platform dat speciaal is gemaakt om het maken en gebruiken van gedecentraliseerde applicaties (dApps) te vergemakkelijken.

Het netwerk heeft tot doel de manier waarop dApps werken te innoveren door zich te concentreren op random state sharding, waardoor binnen enkele seconden blokken kunnen worden gemaakt.

Verhoogde interesse in de Harmony blockchain als katalysator voor groei

Op 14 juli hebben we de samenwerking van Harmony (ONE) met SushiSwap besproken.

Op 20 oktober nodigde Harmony ontwikkelaars uit met een schatkistfonds van $ 300 miljoen. Het zal worden verspreid in de vorm van premies, subsidies en kansen.

Het Harmony Ecosystem Fund wil dat ontwikkelaars zowel bruggen als soepele interfaces creëren, waardoor de Harmony blockchain wordt opgezet voor algemene acceptatie.

Op 25 oktober bereikte het ONE token echter een nieuwe hoogste waarde ooit van $ 0,319297.

Dit succes van het token verspreidde zich snel onder cryptogemeenschappen, en als zodanig hebben analisten en crypto valuta enthousiastelingen een bullish toekomst voor het token voorspeld.

Volgens een tweet van WSB Crypto Mod kunnen we zelfs zien dat er wordt gespeculeerd over de mogelijkheid van het token om $ 0,4 of $ 0,5 te bereiken.

Dit is een mogelijkheid die kan optreden als de cryptocurrency meer investeerders naar zijn platform blijft trekken.

Moet u investeren in Harmony (ONE)?

Op 25 oktober, op het moment van schrijven, had de Harmony (ONE) token een waarde van $0,308273.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token en hoeveel het tegen eind oktober kan stijgen, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties in september bespreken.

In termen van de hoogste waarde ooit, weten we al dat het token op 25 oktober $ 0,319297 bereikte. Als we de tokens vergelijken, kunnen we zien dat het token 3,58% hoger in waarde was op zijn hoogtepunt op 25 oktober, of hoger door $ 0,011024.

Als we naar de prestaties van september kijken, kunnen we zien dat de token zijn laagste punt had op 7 september, toen de waarde daalde tot $ 0,1169.

Het hoogste punt in september was op 13 september, toen de token in waarde toenam tot $ 0,2187. Dit geeft ons een indicatie dat het token gedurende de maand met 87% is gegroeid of met $ 0,1018.

Dat gezegd hebbende, kunnen we vanaf 13 september tot de waarde op 25 oktober een stijging zien van $ 0,089573 of met 40%.

Met dit in gedachten kunnen we realistisch verwachten dat het token eind oktober $ 0,4 zal bereiken.

The post Is het te laat om te investeren in Harmony (ONE)? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*