Crypto-Prijzen.nl

Is het te laat om Cosmos (ATOM) te kopen op dinsdag?

Is het te laat om Cosmos (ATOM) te kopen op dinsdag?

Cosmos (ATOM/USD) steeg dinsdag met meer dan 10% en heeft een doorbraak gegeven na een maand van consolidatie. ATOM ziet er erg sterk uit voor de komende weken en het zou ook snel een nieuw record kunnen bereiken. Is het echter te laat om op dinsdag in te voeren na de piek van 10%?

De grafiek van oktober:

  • Atom heeft in oktober een dalende driehoek gevormd en is de afgelopen weken meerdere keren van de trendlijn afgewezen, maar dinsdag gaf het eindelijk een sterke doorbraak.
  • De uitbraak op dinsdag werd ook aangegeven door de bullish RSI divergentie die eerder deze week werd gevormd.
  • Beleggers moeten nog steeds voorzichtig zijn, aangezien de volumes niet extreem hoog zijn en net zijn begonnen te stijgen, maar ze zullen naar verwachting woensdag stijgen, samen met een voortzetting van de rally.
  • Voor beleggers die niet veel risico willen nemen, kan het eerste doel worden vastgesteld op $ 40, een doel van een nieuwe recordhoogte kan ook worden vastgesteld door beleggers die bereid zijn een hogere stijging te nemen
  • Als ATOM in staat is om met hetzelfde momentum door te gaan als dinsdag, kan er zeer binnenkort een nieuwe all-time worden bereikt.
  • Een stop-loss kan worden ingesteld op $ 32.

Is het te laat om dinsdag nog binnen te komen?

  • Na een scherpe rally op dinsdag bevond de RSI zich in de overboughtzone en vormde ook een bearish divergentie, wat wijst op een kleine terugval voor een voortzetting van de rally.
  • ATOM liet ook enkele hoge verkoopvolumes zien na een rally, wat aantoont dat de verkoopdruk langzaam stijgt en dat er binnenkort een kleine terugval zal optreden.
  • Een long entry kan worden genomen voor $ 37, wat een vraagzone is en ook het punt zou moeten zijn van waaruit ATOM zijn rally zou kunnen hervatten.

Conclusie

Na een sterke doorbraak op dinsdag, kan een enorme beweging worden verwacht en beleggers kunnen long posities nemen zodra een kleine terugval wordt gezien met doelen boven het hoogste punt ooit.

The post Is het te laat om Cosmos (ATOM) te kopen op dinsdag? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*