Crypto-Prijzen.nl

Is het te laat om Audius te kopen na de sprong in handelsvolume?

Is het te laat om Audius te kopen na de sprong in handelsvolume?

De muziekstreamingservice Audius AUDIO/USD is de laatste tijd behoorlijk populair geworden en het handelsvolume is alleen al in de afgelopen 24 uur met 1.273% gestegen.

Het is momenteel bullish en is de hele week enorm in waarde gestegen.

De populariteit van Audius als katalysator voor groei

Op 15 november bespraken we of het Audio token na de correctie een solide aankoop was.

In oktober steeg de waarde van Audius in totaal met 37%. Van 17 november tot 18 november zag het handelsvolume van de token ook een stijging van meer dan 1.000%, wat op een enorme interesse wees.

Veel gebruikers zijn geïnteresseerd in het investeren in het AUDIO token en genieten van het platform.

Audius is een gedecentraliseerd platform voor het delen van muziek en een streamingplatform dat transacties tussen makers en auditors mogelijk maakt.

Als platform is het doel om de algehele ervaring van betalingen te stroomlijnen en vrijheid te bieden aan elke maker om inkomsten te genereren, te delen en zijn audio-inhoud te streamen.

Het is genoemd als een van de grootste “Spotify Rivals” binnen de crypto industrie vanwege het feit dat er veel internationale artiesten in hebben geïnvesteerd.

Is het te laat om Audius (AUDIO) te kopen?

Op 18 november had Audius (AUDIO) een waarde van $ 2,57.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit precies is voor het token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties ervan in oktober doornemen.

Audius (AUDIO) had zijn hoogste waarde ooit op 27 maart, een moment waarop de token een waarde van $ 4,95 bereikte. Op het ATH punt was het token $ 2,38 hoger in waarde of met 92% in vergelijking met de waarde op 18 november.

In termen van de prestaties in oktober, op 12 oktober, had het AUDIO token een waarde van $ 1,86. Dit markeerde het laagste waardepunt van de maand.

De hoogste waarde in oktober was op 31 oktober, toen de token een waarde van $ 2,56 bereikte.

Hier kunnen we zien dat het token in oktober in waarde is gestegen met $ 0,70 of met 37%.

Volgens gegevens van IntoTheBlock had Audius de afgelopen zeven dagen $ 27,3 miljoen aan transacties van meer dan $ 100.000.

Bovendien zag het netwerk een 30-daags gemiddelde van 23.86k adressen.

Dit geeft ons een indicatie dat het AUDIO token eind november $ 3,5 kan bereiken. Dit betekent dat het nog niet te laat is om Audius (AUDIO) te kopen.

The post Is het te laat om Audius te kopen na de sprong in handelsvolume? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*