Crypto-Prijzen.nl

Is het nu het juiste moment om de VET token te kopen?

Is het nu het juiste moment om de VET token te kopen?

VeChain VET/USD is een cryptocurrency netwerk dat een specifieke focus legt op supply chain- en logistieke vereisten.

De VeChainThor Blockchain is de openbare blockchain die achter VeChain zit en die de VeChain Token (VET) en de VeThor Token VTHO/USD uitvoert.

VET wordt specifiek gebruikt als een middel om waarde over het netwerk over te dragen, terwijl VTHO wordt gebruikt als de energie die nodig is om de slimme contracttransacties aan te drijven.

VeChain Thor onderscheidt zich door het feit dat het een consensusmechanisme gebruikt dat bekend staat als Proof-of-Authority (PoA) als middel om consensus te bereiken.

VeChain ecosysteemontwikkelingen als katalysator voor groei

Op 25 maart 2022 werkte VeChain samen met Draper University om ondernemers samen te brengen om voort te bouwen op het VeChainThor platform.

Op 27 maart 2022 maakte World of V op Twitter een officiële aankondiging dat ze meer dan 1 miljoen VTHO tokens hebben gesponsord, waardoor artiesten en verzamelaars gaskosten konden vermijden.

De mede-oprichter en CEO van VeChain, Sunny Lu, heeft ook een aankondiging gedaan over de aanstaande Crypto and Digital Asset Summit, die wordt gepresenteerd door Financial Times Live en The Banker, waar de CEO zal worden vergezeld door een groot aantal andere experts uit de industrie die geven vorm aan het cryptolandschap.

Moet u VeChain (VET) kopen?

Op 28 maart 2022 had VeChain (VET) een waarde van $ 0,077024.

Het hoogste punt ooit met betrekking tot het VeChain (VET) token was op 19 april 2021, toen het een waarde van $ 0,280991 bereikte. Dit geeft ons een indicatie dat het token $ 0,203967 hoger in waarde was of met 264% op zijn ATH.

Wanneer we de prestaties van het token in februari doornemen, had VeChain (VET) zijn hoogste punt van waarde op 8 februari 2022, toen het een waarde van $ 0,06856 bereikte.

Het laagste punt van waarde was echter op 24 februari, toen het token daalde tot een waarde van $ 0,04001. Dit betekent dat het token in waarde is gedaald met $ 0,02855 of met 41%.

Van 24 februari tot 28 maart is de token in waarde gestegen met $ 0,037014 of met 92%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat VET eind april 2022 $ 0,1 zal bereiken.

Het bericht Is het nu het juiste moment om de VET token te kopen? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*