Crypto-Prijzen.nl

Is het nu het juiste moment om Cosmos (ATOM) te kopen?

Is het nu het juiste moment om Cosmos (ATOM) te kopen?

De Cosmos ATOM/USD prijs kruipt langzaam weer omhoog nadat hij dinsdag viel. Het is zelfs met meer dan 4% gestegen. Het verhoogde zijn waarde naar $ 11,72, wat hoger is dan het vorige dieptepunt van $ 11,24.

ATOM is ook ongeveer 63% lager dan zijn hoogste waarde ooit, waardoor de totale marktkapitalisatie meer dan $ 2 miljard bedraagt. Het is ook de 41ste grootste cryptomunt in de wereld in termen van marktkapitalisatie.

De integratie van Band Protocol als katalysator voor ATOM groei

Cosmos is een project dat een ecosysteem van netwerken bevordert die de mogelijkheid hebben om zowel gegevens als hun tokens programmatisch te delen, zonder een centrale partij die de activiteit faciliteert.

Elke nieuwe onafhankelijke blockchain wordt een zone genoemd. Deze zone is verbonden met de Cosmos Hub, een hub die de status bijhoudt. Het netwerk heeft een handelsvolume van meer dan $ 177 miljoen per 24-uurs interval.

Het ATOM token speelt een sleutelrol als het gaat om het handhaven van de interoperabiliteit tussen de zones. Bovendien kan het ook worden gebruikt om uit te geven, te verzenden, te staken of vast te houden.

ATOM kan waardevoller zijn naarmate er meer blockchains worden toegevoegd binnen het netwerk dat afhankelijk is van de Cosmos Hub als het gaat om het onderhoud van de transactiegeschiedenis. ATOM houders stemmen ook over netwerkupgrades, waarbij elke stem evenredig is aan de ingezette ATOM.

Op 22 juli werd het DeFi Oracle Band Protocol geïntegreerd in Cosmos met de bedoeling de interoperabiliteit binnen het ecosysteem te vergroten. Met deze Band Protocol integratie in Starport, naast de Cosmos blockchain ontwikkelingstool, hebben alle nieuwe ketens die worden gemaakt de mogelijkheid om feeds van verschillende soorten gegevens uit te wisselen door middel van een orakel, evenals de Cosmos interoperabiliteitsstandaard die bekend staat als Inter-Blockchain Communication protocol (IBC).

Deze integratie zal de vraag naar het ATOM token vergroten, wat op zijn beurt het circulerende aanbod en de waarde ervan zou moeten verhogen. Dat blijkt uit de recente prijsstijging van 4%.

Moet u Cosmos (ATOM) kopen?

Op 28 juli was Cosmos (ATOM) $ 11,72 waard. De hoogste waarde ooit was $ 31,70 op 7 mei.

Om een beter inzicht te krijgen in hoe de waarde ervan de laatste tijd is verschoven, zullen we juni analyseren. ATOM piekte op 3 juni op $ 16,78. Dit werd gevolgd door een dip op 22 juni met een waarde van $ 8,08.

Dit betekent dat in de loop van die maand de waarde met ongeveer 51% is verschoven. De waarde van 28 juli plaatst het ook 63% onder zijn hoogste waarde ooit en plaatst het 47% onder het hoogste waardepunt van juni.

Dit signaleert een enorm groeivenster, aangezien de implementatie van het Band Protocol een oprechte interesse in het netwerk heeft gewekt, waarop veel blockchains kunnen worden gebouwd. Als dit het geval is, kunnen we tegen het einde van augustus verwachten dat de waarde van ATOM zal stijgen tot de prijsklasse van $ 15, wat het een waardevolle aankoop maakt.

The post Is het nu het juiste moment om Cosmos (ATOM) te kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*