Crypto-Prijzen.nl

Is het, na TRON’s fonds van $300 miljoen voor GamiFi projecten, het juiste moment om te investeren?

Is het, na TRON’s fonds van $300 miljoen voor GamiFi projecten, het juiste moment om te investeren?

TRON TRX/USD is een project gelanceerd in 2017 op Ethereum en gemigreerd naar zijn eigen netwerk in 2017.

Het is een op blockchain gebaseerd besturingssysteem dat is ontwikkeld om blockchain-technologie naar alledaagse gebruikssituaties te brengen, met de nadruk op het delen van inhoud en entertainment.

Het fonds van $300 miljoen voor GamiFi projecten als katalysator voor groei

Op 10 augustus 2021 lanceerde de TRON Foundation een fonds van $ 300 miljoen door samen te werken met APENFT en WINKLink met de bedoeling GamiFi projecten te ondersteunen.

Met andere woorden, dit was het resultaat van een interesse in blockchain-gaming en de opkomst van andere projecten. TRON merkte echter op dat het fonds “TRON Arcade” werd genoemd.

Het is bedoeld om ontwikkelaars te ondersteunen bij het maken van games die gebruikmaken van het ‘play-to-earn’ mechanisme.

Dit zal helpen bij het opbouwen van een robuuste DeFi-content- en entertainmentgemeenschap in alle betrokken ecosystemen.

Verder is GameFi de gamification van financiële mechanismen waarbij gamers winst kunnen maken door te spelen.

Door spelers te belonen met digitale activa die in de echte wereld kunnen worden gebruikt of om in-game activa te kopen, hebben gedecentraliseerde platforms veel potentieel als het gaat om het aansturen van een groot gebruikersbestand en een belangrijke bron van aantrekkingskracht.

TRON beweert immers dat jongere generaties aan hun scherm gekluisterd zijn en als zodanig is de mogelijkheid om te verdienen tijdens het gamen aantrekkelijk.

Moet u beleggen in Tron (TRX)?

Op 12 augustus was de waarde van Tron (TRX) $ 0,0864.

Dat gezegd hebbende, om een beeld te krijgen van de potentiële groei na de lancering van dit fonds van $ 300 miljoen, moeten we kijken naar de hoogste waarde ooit en analyseren op wat voor soort groei het fonds streeft.

Op 5 januari 2018 behaalde TRON zijn hoogste waarde ooit van $ 0,2316. Met andere woorden, de waarde was 168% hoger op het hoogste punt ooit.

Om een beter inzicht te krijgen in de recente groei, zullen we de waarde ervan in juli analyseren. Op 4 juli had het zijn hoogste punt van $ 0,0680, terwijl op 20 juli de waarde zo laag was als $ 0,0492, het laagste punt van die specifieke maand.

Dit betekent dat het in de loop van de maand met 27% in waarde is gedaald.

Van 20 juli tot 12 augustus is de waarde ervan ook met 75% gestegen, wat aangeeft welk groeipotentieel de token sinds de vorige maand heeft laten zien.

Met dit alles in gedachten, en het recente fonds van $ 300 miljoen en de push voor play-to-earn games die de laatste tijd veel groei hebben gezien binnen de DeFi-ruimte, kunnen we verwachten dat de waarde van TRX zal stijgen tot $ 0,1123 tegen het einde van Augustus.

The post Is het, na TRON’s fonds van $300 miljoen voor GamiFi projecten, het juiste moment om te investeren? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*