Crypto-Prijzen.nl

Is het het juiste moment om SuperRare te kopen na de Binance notering?

Is het het juiste moment om SuperRare te kopen na de Binance notering?

SuperRare RARE/USD is een NFT marktplaats die is ontworpen om unieke digitale kunstwerken in beperkte oplage te verzamelen en te verhandelen.

Het idee hier is dat elk netwerk authentiek is gemaakt door een artiest in het netwerk, waar het vervolgens wordt getokeniseerd als een crypto verzamelbaar digitaal item dat kopers kunnen kopen en bezitten en uiteindelijk zelfs kunnen verhandelen.

RARE is het native governance token dat het platform aandrijft, waar tokenhouders het platform kunnen besturen, fondsen kunnen toewijzen en stemmen over voorgestelde verbeteringen.

De Binance notering als katalysator voor groei

Op 11 oktober maakte Binance een aankondiging dat SuperRare (RARE) zou worden vermeld.

Ze hebben ondersteuning toegevoegd voor specifieke handelsparen, waaronder RARE/BTC, RARE/BNB/RARE/BUSD en RARE/USDT.

Gebruikers kregen de mogelijkheid om RARE te storten en de handelsparen begonnen om 06:00 (UTC).

Bovendien drong het team er bij gebruikers op aan om de status op de opnamepagina te controleren en te bekijken, aangezien de bovengenoemde slechts een schatting is.

Dat gezegd hebbende, heeft SuperRare tot nu toe $ 90 miljoen aan digitale kunst verzameld en $ 3 miljoen aan royalty’s voor artiesten betaald.

Specifiek, met de introductie van SuperRare 2.0, introduceerde het platform web-scale curatie, onafhankelijk beheerde winkelpuien en soevereine mijncontracten waar kunstenaars hun werken kunnen maken, promoten en verkopen.

Moet u SuperRare (RARE) kopen?

Op 11 oktober had SuperRare (RARE) een waarde van $ 2,88.

Om een beter beeld te krijgen van de waarde die dit token momenteel heeft, zullen we het vergelijken met zijn hoogste waarde ooit en met zijn prestaties in september.

De hoogste waarde aller tijden van het token vond ook daadwerkelijk plaats op 11 oktober, met een waarde van $ 3,64. Dit betekent dat de waarde van het token op het moment van schrijven met $ 0,76 is gedaald, wat een waardedaling van 20% is.

Wat de prestaties in september betreft, was het hoogste punt echter op 1 september, toen de token een waarde van $ 2,28 had.

Het laagste punt was echter op 26 september, toen de token daalde tot een waarde van $ 0,89.

Hier kunnen we zien dat het token in september $ 1,39 of met 60% daalde.

Dat gezegd hebbende, kunnen we ook zien dat van 26 september tot 11 oktober het token met $ 1,99 of 223% is gestegen om het waardepunt van $ 2,88 te bereiken.

De Binance notering heeft de waarde van het token echt sterk doen stijgen, en als zodanig is het een solide aankoop om het te kopen voor $ 2,28.

The post Is het het juiste moment om SuperRare te kopen na de Binance notering? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*