Crypto-Prijzen.nl

Is het het juiste moment om in Uniswap te investeren?

Is het het juiste moment om in Uniswap te investeren?

Uniswap UNI/USD is uitgegroeid tot een van de grootste gedecentraliseerde handelsprotocollen en staat bekend om het faciliteren van geautomatiseerde handel op gedecentraliseerde financiële (DeFi) tokens.

Het UNI token is het primaire token voor de gedecentraliseerde Uniswap beurs en speelt een cruciale rol vanwege het feit dat het een governance-token is en de eigenaren ervan kunnen deelnemen aan het besluitvormingsproces over hoe het platform wordt beheerd, geüpgraded en geëvolueerd in de toekomst.

Uniswap’s 1 miljard aan transactiekosten als katalysator voor groei

Op 10 augustus overtrof Uniswap zelfs $ 1 miljard aan vergoedingen. Houd er rekening mee dat dit alleen rekening houdt met kosten op Uniswap V2 en Uniswap V3.

Er zijn veel factoren die tot deze ontwikkeling hebben geleid; het is echter belangrijk op te merken dat Uniswap een van de grootste handelsprotocollen is ter wereld en het zijn portfolio van verhandelbare tokens consequent uitbreidt.

De vraag die iedereen nu bezighoudt is of ze moeten investeren in Uniswap, gezien het feit dat het een van de eerste protocollen in zijn soort is die meer dan 1 miljard aan vergoedingen heeft. Dat zoeken we uit.

Moet u Uniswap (UNI) kopen?

Op 11 augustus was Uniswap (UNI) $ 29,91 waard.

Als we kijken naar de hoogste waarde ooit, was het op 3 mei waar het klom naar $ 44,92. Dit geeft ons een idee van hoe hoog het token in de loop van de geschiedenis is gestegen. Dit markeert een waardedaling van 33% op 11 augustus in vergelijking met zijn hoogste punt ooit, wat zou kunnen aangeven wat voor groeipotentieel de token heeft.

Als we echter de recentere prestaties willen zien, zal het kijken naar juli ons een duidelijker perspectief geven op de prestaties van het token.

Op 7 juli klom UNI naar $ 23,17, wat een van de hoogste punten van de maand was, maar als we naar de andere kant van het prijsspectrum kijken, daalde het tot $ 14,52 op 21 juli, wat het laagste punt markeerde .

Van het laagste punt tot het hoogste punt kunnen we een waardeverschil van 38% zien. In dit geval, is het hoogste punt in juli slechts 30% lager dan de waarde van 11 augustus.

Als we naar gegevens van IntoTheBlock kijken, kunnen we een duidelijker beeld krijgen van wat er werkelijk aan de hand is.

In de afgelopen 7 dagen zagen we 1,01 miljard dollar aan transacties van meer dan $ 100.000, wat een nieuw record markeert.

Bovendien zagen we ook een totale instroom van $ 96,88 miljoen en een totale uitstroom van $ 114,3 miljoen.

Met dit alles in gedachten, zal Uniswap binnenkort zeker de prijsdrempel van $30 doorbreken en zelfs het potentieel hebben om tegen het einde van augustus naar de prijsklasse van $39 te klimmen met het huidige groeitempo.

The post Is het het juiste moment om in Uniswap te investeren? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*