Crypto-Prijzen.nl

Is het de moeite waard om vóór de lancering van Mainnet op 29 september in Polkadex te investeren?

Is het de moeite waard om vóór de lancering van Mainnet op 29 september in Polkadex te investeren?

Polkadex PDEX/USD is een volledig gedecentraliseerde peer-to-peer op orderboek gebaseerde cryptocurrency beurs voor het gedecentraliseerde financiële (DeFi) ecosysteem.

Het staat bekend om het bieden van een hoog beveiligingsniveau, razendsnelle snelheid, geavanceerde functies zoals hoogfrequente handels- en handelsbots, nulgaskosten en gedecentraliseerde KYC.

De lancering van het Polkadex mainnet als katalysator voor groei

Op 19 september zagen we een officiële aankondiging van de Polkadex Twitter pagina dat er eindelijk een datum is voor de publieke lancering van de Polkadex blockchain.

29 september Is de geplande datum voor de lancering van Polkadex Mainnet.

Deze lancering markeert een van de belangrijkste mijlpalen voor het Polkadex projectteam en de gemeenschap vanwege het feit dat alle Polkadex producten op het nieuwe netwerk worden uitgebracht.

Vanaf 29 september heeft iedereen zelfs de mogelijkheid om PDEX te verdienen en het netwerk te beveiligen door gewoon een validatornode uit te voeren of door PDEX uit te zetten en validators te nomineren.

Dit zal op zijn beurt het gebruik van het PDEX token verhogen en als zodanig zowel de vraag als de waarde ervan in het proces verhogen.

Laten we een prijsanalyse maken en kijken of PDEX het waard is om in te investeren vóór de lancering van het mainnet.

Moet u beleggen in Polkadex (PDEX)?

Op 22 september had Polkadex (PDEX) een waarde van $ 18,95.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waarde dit is en om de potentiële toekomstige groei na de lancering van het mainnet op 29 september te evalueren, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties ervan in augustus en september doornemen.

De all-time high van PDEX vond plaats op 16 mei, waar de token een waarde bereikte van $39,38. Dit maakte het token $ 20,43 hoger in vergelijking met de waarde die het had op 22 september, of een verschil van 107%.

Over augustus gesproken, het laagste punt was op 3 augustus, waar de token een waarde had van $ 7,12.

Echter, als het op zijn hoogste punt aankomt, was het op 29 augustus waar de token een waarde had van $27,18.

We kunnen zien dat de token gedurende de hele maand zijn waarde met $ 20 of met 281% heeft verhoogd.

Kijkend naar september, was het hoogste punt van PDEX op 1 september, waar de waarde $24,89 was, terwijl het laagste punt op 10 september was, waar het daalde tot een waarde van $16,31.

Dit geeft ons een indicatie dat het token in waarde is gedaald met $ 8,58 of met 52%.

In vergelijking met 10 september, op 22 september, is de token $ 2,64 hoger in waarde of is deze met 16% gestegen.

Dit gezegd hebbende, met de lancering van het mainnet op 29 september, kunnen we verwachten dat het token zijn waarde zal verhogen tot $ 23,68, wat het een waardevolle investering maakt op basis van al deze gegevens.

The post Is het de moeite waard om vóór de lancering van Mainnet op 29 september in Polkadex te investeren? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*