Crypto-Prijzen.nl

Is het de moeite waard om PDEX te kopen?

Is het de moeite waard om PDEX te kopen?

Polkadex PDEX/USD is een orderboekbeurs voor gedecentraliseerde financiering (DeFi) die is gebouwd op Substrate.

Het is ontwikkeld om het veilige en niet-bewarende formaat dat typisch is voor gedecentraliseerde beurzen te combineren met de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van gecentraliseerde beurzen.

PDEX werd oorspronkelijk gebouwd als een Ethereum gebaseerd ERC-20 token, wat een tijdelijke oplossing was terwijl het platform zich in het testnet bevond.

De substraatmigratie als katalysator voor groei

Op 22 september bespraken we of het de moeite waard was om in Polkadex te investeren vóór de lancering van het mainnet op 29 september.

Op 1 december kondigde Polkadex de notering aan van zijn native token PDEX op Gate.io, wat op zijn beurt het begin betekende van de migratie van de op ERC-20 gebaseerde PDEX.

Dat gezegd hebbende, kunnen Polkadex gebruikers tot Q1 van 2022 migreren van ERC-20 naar de native chain, waarna de ERC-20 PDEX wordt uitgeschakeld.

Hoewel PDEX tijdens het testnet werd ondersteund op Ethereum via de ERC-20 standaard, is migratie naar PDEX native token een belangrijk onderdeel om het Polkadex ecosysteem veiliger te maken.

Polkadex biedt een gemiddelde APY van 65% om PDEX in de native keten in te zetten om de migratie vooruit te helpen.

Moet u Polkadex (PDEX) kopen?

Op 1 december had Polkadex (PDEX) een waarde van $ 14,44.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we in november de hoogste waarde aller tijden en de prestaties ervan bespreken.

De hoogste waarde aller tijden van de PDEX token was op 16 mei, toen de PDEX token een waarde van $39,38 bereikte.

Dit geeft ons een indicatie dat het PDEX token op het hoogste punt ooit $ 24,94 hoger in waarde was of met 172%.

Dat gezegd hebbende, presteerde het PDEX token in november niet zo goed.

Dit komt door het feit dat de token op 3 november in waarde steeg tot het hoogste punt van de maand op $ 26,41 ten opzichte van de dagen ervoor.

Op 30 november, de laatste dag van de maand, daalde de token echter tot zijn laagste punt op $ 14,72. Dit betekende een daling van $ 11,69 of met 44%.

Dat gezegd hebbende, op 1 december is het zelfs nog lager, namelijk $ 14,44. Dit betekende een daling van nog eens 2% of $ 0,28 binnen een tijdsbestek van 24 uur.

Met de belofte van een gemiddelde APY van 65% en dit migratieproces, zouden we mogelijk veel meer beweging in PDEX kunnen zien, wat op zijn beurt de waarde ervan zou kunnen verhogen.

Met een prijs van $ 14,44 is het PDEX token een waardevolle aankoop als je het token de komende zes maanden of langer vasthoudt, omdat het de potentie heeft om meer dan $ 25 te beklimmen als de migratie volgens plan verloopt.

Aan de andere kant, als het token onder de $ 10 daalt, is het misschien de moeite waard om te heroverwegen.

The post Is het de moeite waard om PDEX te kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*