Crypto-Prijzen.nl

Is het de moeite waard om in CRO te investeren na de samenwerking met DRESSX?

Is het de moeite waard om in CRO te investeren na de samenwerking met DRESSX?

Crypto.com launches its exchange, celebrates by rewarding the community

Crypto.com Coin CRO/USD is een native cryptocurrency token die wordt gebruikt op de Crypto.com Chain, een gedecentraliseerde en open-source blockchain die is ontwikkeld door het betalings-, handels- en financiële dienstverlener Crypto.com.

De DRESSX samenwerking als katalysator voor groei

Dat gezegd hebbende, Crypto.com NFT is de nieuwste toevoeging hieraan, waar ze samenwerken met een digitaal modebedrijf dat bekend staat als DRESSX met de bedoeling om de allereerste NFT’s in de mode-industrie aan te bieden. Deze samenwerking zal de DRESSX winkel op Crypto.com/NFT vestigen naast meerdere NFT-collecties.

Bovendien breidde Crypto.com op 24 augustus ook zijn wereldwijde USD bankoverschrijvingen uit naar meer dan 60 landen, waar gebruikers de mogelijkheid hebben om USD van hun bankrekening over te schrijven en op hun beurt USDC te ontvangen. Deze uitbreiding omvat Mexico, de VAE, Thailand, Argentinië, de Filippijnen en India.

Daarnaast kunnen gebruikers van Crypto.com beurs via SWIFT Amerikaanse dollars van hun bankrekening overboeken.

Moet u investeren in Crypto.com Coin (CRO)?

Op 25 augustus had Crypto.com Coin (CRO) een waarde van $ 0,150.

Om een beter beeld te krijgen van de hoogste waarde ooit, zodat we de huidige prijs en groei kunnen evalueren, zullen we de prestaties in juli en zijn hoogste waarde aller tijden als vergelijkingspunt bespreken.

De hoogste waarde ooit werd bereikt op 22 februari, met een waarde van $0,277. Dit maakte het 84% hoger in waarde.

Wat de prestaties van juli betreft, had het zijn hoogste waarde op 12 juli met een waarde van $ 0,129, terwijl het zijn laagste punt had op 20 juli met een waarde van $ 0,099. Hier zagen we een waardedaling van 23%.

Wanneer we echter de waarde van 20 juli vergelijken met de waarde van 25 augustus, zien we een stijging van 51%. Volgens gegevens van IntoTheBlock heeft het CRO token de afgelopen zeven dagen $ 23,04 miljoen aan transacties van meer dan $ 100.000 gezien.

Bovendien zag CRO in de afgelopen zeven dagen $ 11,72 miljoen aan totale instroom van valuta en $ 8,69 miljoen aan totale uitstroom van valuta. Het netwerk zelf zag een gemiddelde activiteit van 30 dagen van 110.250 adressen.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat de waarde van CRO eind september zal stijgen tot $ 0,200, wat het een waardevolle investering maakt.

The post Is het de moeite waard om in CRO te investeren na de samenwerking met DRESSX? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*