Crypto-Prijzen.nl

Is Harmony (ONE) een goede koop in juli 2021?

Is Harmony (ONE) een goede koop in juli 2021?

Harmony ONE/USD is verzwakt van de recordhoogten boven $ 0,22, geregistreerd op 29 maart, tot onder $ 0,05, en de huidige prijs staat rond de $ 0,08.

Fundamentele analyse: Harmony kondigde een samenwerking aan met SushiSwap

Harmony is de open blockchain die Ethereum applicaties uitvoert met een transactiefinaliteit van 2 seconden en 100 keer lagere kosten. De missie van Harmony is om een netwerk van knooppunten te creëren die zich richten op validatie, terwijl de veilige bruggen cross-chain activaoverdrachten met Ethereum bieden.

Harmony dient als een platform voor makers om verbinding te maken met hun gemeenschap, en het nieuwe Proof-of-Stake (PoS) mechanisme is verantwoordelijk voor netwerkbeveiliging. De bruggen van Harmony kunnen alle Proof-of-Stake ketens verbinden, en het is essentieel om te vermelden dat de bruggen van Harmony momenteel tientallen miljoenen cross-chain activa beveiligen.

De kosten op Harmony zijn extreem laag en dit platform kan worden geschaald om op de best mogelijke manier aan de behoeften van een groeiend ecosysteem te voldoen. Harmony tokens hebben het symbool ONE en om met deze blockchain te communiceren, moet u Harmony tokens gebruiken. Deze tokens geven u ook stemrecht, en het maximale aanbod van Harmony (ONE) is 12,6 miljard tokens.

Volgens schattingen van een populair YouTube kanaal, Coin Bureau, heeft Harmony een groot potentieel omdat het dankzij de technologie blockchains kan schalen zonder afbreuk te doen aan decentralisatie en veiligheid. Analisten van DigitalCoin, Walletinvestor en GovCapital zijn ook optimistisch over deze cryptocurrency en zijn van mening dat Harmony (ONE) een uitstekende investeringsmogelijkheid op lange termijn kan zijn.

Als gevolg hiervan heeft Harmony dit jaar een enorme groei doorgemaakt in zijn gebruikersactiviteit, en de prijs van deze cryptocurrency bereikte op 29 maart een recordhoogte van meer dan $ 0,22. Vorige maand kondigde Harmony een samenwerking aan met SushiSwap om liquidity mining beloningen voor Sushi te introduceren.

“We geloven dat deze samenwerking met Sushi nog maar het begin is om miljoenen mensen naar gedecentraliseerde financiën te brengen. Naarmate ons mainnet volwassen wordt, nemen we meer belangrijke DeFi primitieven in dienst die toegang tot veel nieuwe gemeenschappen mogelijk zullen maken”, aldus Harmony oprichter Stephen Tse.

De belangrijkste vraag onder beleggers is of de ONE tegen de huidige prijs ondergewaardeerd is en weer omhoog gaat? Harmony (ONE) zou weer door kunnen stoten op niveaus die we in maart 2021 zagen, maar dit gaat de komende weken of zelfs maanden zeker niet gebeuren.

Technische analyse: bears blijven de prijsactie onder controle

Bron: tradingview.com

Harmony (ONE) handelt momenteel rond het $ 0,08 niveau, en het zou een sterk verkoopsignaal zijn als de prijs weer onder de $ 0,05 ondersteuning daalt. Het volgende koersdoel zou rond de $ 0,040 of zelfs lager kunnen liggen; toch, als de prijs boven $ 0,10 springt, hebben we de open weg naar $ 0,12.

Samenvatting

Harmony werd in 2019 gelanceerd met een ICO op het Binance Launchpad en werd populair als een van de meest innovatieve sharding protocollen om Ethereum dApps te schalen. Harmony lost de grootste problemen van blockchain-ecosystemen op, waaronder lage transactiesnelheden, hoge kosten en schaalbaarheidsproblemen.

The post Is Harmony (ONE) een goede koop in juli 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*