Crypto-Prijzen.nl

Is GALA een koopkans na de huidige dip?

Is GALA een koopkans na de huidige dip?

GALA/USD is sinds 26 november 2021 verzwakt van $ 0,84 naar $ 0,15 en de huidige prijs staat op $ 0,22.

Het risico van verdere daling blijft bestaan en als u besluit deze cryptocurrency de komende dagen te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Meer dan 1,5 miljoen maandelijkse actieve gebruikers

Gala Games is een platform dat spelers de controle over hun games teruggeeft met eenvoudige spelmechanica waar alle spelers van kunnen genieten.

Spelers krijgen echt eigenaar van wat ze winnen, en hun activa zijn verifieerbaar op de blockchain die ze kunnen verhandelen aan een andere persoon of waarmee ze in de game kunnen spelen.

Gala wordt ondersteund door gebruikers die Gala Nodes bedienen vanaf hun thuiscomputer, en het is belangrijk om te zeggen dat alles binnen dit platform afhankelijk is van het node ecosysteem dat eigendom is van de speler.

Door decentralisatie hebben spelers een stem in hoe de Gala Games roadmap zich ontwikkelt via gedistribueerde stemmechanismen om te helpen bepalen welke games aan het platform moeten worden toegevoegd of wat moet worden gefinancierd door het gedecentraliseerde Gala Games ecosysteem.

Gala heeft momenteel meer dan 1,5 miljoen maandelijkse actieve gebruikers, het team groeit voortdurend en heeft iets meer dan 90 leden. Eric Schiermeyer, CEO van Gala Game, zei:

Ik zou dit niet doen als ik niet dacht dat dit letterlijk de volgende fase van internet was. Alles wat eigendom raakt, wordt beïnvloed door wat hier gebeurt. Kunst en muziek en alles wat een digitaal leven heeft, wordt hierdoor geraakt.

De GALA token is de utility token van het Gala Games ecosysteem, dat wordt gebruikt als ruilmiddel tussen deelnemers. De GALA munt is cryptografisch beveiligd, gebruikers hebben volledige controle over het gebruik ervan, maar deze token vertegenwoordigt geen aandelenbezit, deelname, recht, titel of belang in Gala Games.

Het GALA token behaalde een indrukwekkende winst in november 2021 en bereikte een recordhoogte van meer dan $ 0,80 op 26 november. GALA is momenteel meer dan 70% gedaald vanaf zijn hoogtepunt en het risico van verdere daling is nog steeds niet voorbij.

De Amerikaanse centrale bank verhoogde de rente en de onzekerheid over de mogelijke uitkomsten tussen Oekraïne en Rusland blijft beleggers zorgen baren. Risicovolle activa hebben de neiging te lijden onder dergelijke omstandigheden omdat beleggers op zoek zijn naar veiligere plaatsen om hun geld te beleggen.

Het huidige ondersteuningsniveau staat op $0,20

GALA is vanaf zijn recordniveau ingestort en als u besluit deze cryptocurrency tegen de huidige prijs te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Bron: tradingview.com

Het huidige ondersteuningsniveau staat op $ 0,20, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 0,15 liggen.

Het eerste weerstandsniveau staat op $ 0,30, en als de prijs boven dit niveau springt, zou het een koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar de $ 0,40.

Overzicht

De GALA token is de utility token van het Gala Games ecosysteem, dat wordt gebruikt als ruilmiddel tussen deelnemers. GALA is momenteel meer dan 70% gedaald vanaf het hoogtepunt en het risico van verdere daling is nog steeds niet voorbij.

Het bericht Is GALA een koopkans na de huidige dip? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*