Crypto-Prijzen.nl

Is Fantom een koopkans nadat de prijs explodeerde?

Is Fantom een koopkans nadat de prijs explodeerde?

Fantom FTM/USD was de afgelopen weken een van de best presterende op de markt voor cryptocurrency en de prijs van deze cryptocurrency is sinds 4 december 2021 gestegen van $ 1,16 naar $ 3.

De huidige prijs staat op $ 2,63, en als u besluit om de komende dagen in FTM te handelen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico van de trendomkering hoog blijft.

Platform voor digitale activa en dApps

Fantom is een open-source smart contractplatform voor digitale activa en dApps, en de belangrijkste kenmerken van dit platform zijn snelheid, veiligheid en schaalbaarheid.

Fantom lost de problemen op met de beperkingen van blockchain platforms van de vorige generatie, transacties op Fantom zijn bijna onmiddellijk en de kosten zijn extreem laag.

Fantom heeft een modulaire architectuur die volledige aanpassing van blockchains voor digitale activa mogelijk maakt, en het is belangrijk om te vermelden dat het compatibel is met Ethereum, zodat u uw Ethereum dApps op Fantom kunt uitvoeren.

Veel belangrijke projecten hebben al samengewerkt met Fantom, en volgens het laatste nieuws heeft Movr Network Fantom geïntegreerd in FundMovr, een metabridge die naadloze overdracht van activa tussen verschillende ketens mogelijk maakt. Michael Kong, CEO Fantom, zei:

We zijn zeer verheugd om met het Movr netwerk samen te werken. In een toekomst die sterk afhankelijk zal zijn van cross-chain technologieën, zal de innovatieve bridge aggregation oplossing van FundMovr een cruciale rol spelen bij het bevorderen van interoperabiliteit.

Fantom tokens hebben het symbool FTM en om te communiceren met dit open-source slimme contractplatform, moet u FTM tokens gebruiken.

FTM speelt een belangrijke rol in het Fantom ecosysteem en u kunt beloningen verdienen door uw FTM uit te zetten om het netwerk te beveiligen.

Fantom (FTM) is geëxplodeerd sinds 4 december 2021 en deze cryptocurrency blijft handelen in een bullmarkt. Het dagelijkse volume van FTM blijft hoog, maar handelaren die deze cryptocurrency op hun watchlist hebben staan, moeten er rekening mee houden dat de prijs ook zou kunnen verzwakken vanaf de huidige niveaus.

Bulls in controle van FTM

Deze cryptocurrency heeft in korte tijd een grote sprong gemaakt en als u besluit FTM te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico van de trendomkering hoog blijft.

De markt voor cryptocurrency blijft deze week onder druk staan, Bitcoin handelt onder $ 43.000 en het risico van verdere daling is nog steeds niet voorbij.

Als grotere beleggers onverwacht een aanzienlijk bedrag aan FTM verkopen, kan dit leiden tot een extreme correctie, aangezien een kleine prijsverandering kan leiden tot liquidaties van handelaren met een hoge hefboomwerking.

Bron: tradingview.com

FTM handelt momenteel onder zijn recente hoogtepunten, en het zou een sterk verkoopsignaal zijn als de prijs onder de $ 2 ondersteuning daalt.

Het volgende koersdoel zou $ 1,5 of zelfs lager kunnen zijn; toch, als de prijs boven $ 3 springt, hebben we de open weg naar $ 3,30.

Samenvatting

Fantom is een open-source slim contractplatform voor digitale activa en dApps dat de problemen oplost met de beperkingen van blockchain platforms van de vorige generatie. FTM is het utility-token van dit platform en het was de afgelopen weken een van de best presterende op de markt voor cryptocurrency.

The post Is Fantom een koopkans nadat de prijs explodeerde? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*