Crypto-Prijzen.nl

Is Enjin een goede investeringsmogelijkheid in augustus 2021?

Is Enjin een goede investeringsmogelijkheid in augustus 2021?

Enjin ENJ/USD is verzwakt van de recordhoogten boven $2,75, geregistreerd op 27 mei, onder $0,80, en de huidige prijs staat rond $1,28.

Fundamentele analyse: het Global Compact van de Verenigde Naties aanvaardde Enjin

Enjin Network werd in 2009 opgericht door Witek Radomski en Maxim Blagov. In het begin was het een community-gamingplatform en in 2017 had het netwerk een initiële muntaanbieding (ICO) voor Enjin munten.

De missie van dit project was om een ecosysteem te maken voor het eenvoudig uitwisselen van non-fungible tokens (NFT’s). Met het Enjin platform kunt u tokens en NFT’s maken of “minten”, terwijl u ook kunt verdienen wanneer gebruikers digitale activa uitwisselen.

Enjin Coin (ENJ) is een op Ethereum gebaseerde cryptocurrency die wordt gebruikt om de waarde van next-gen NFT’s direct te ondersteunen. Enjin heeft dit jaar een enorme groei doorgemaakt in zijn gebruikersactiviteit en miljoenen mensen gebruiken de producten van Enjin om vervangbare en niet-vervangbare tokens te beheren, te creëren en te verhandelen.

De Enjin portemonnee laat u dApps gebruiken, en het is belangrijk om te zeggen dat u activa kunt “omsmelten” in Enjin munten, wat een hele nieuwe wereld van mogelijkheden opent, vooral voor videogames. Met andere woorden, gamers kunnen geld verdienen door videogames te spelen, wat de populariteit van dit project nog meer kan vergroten.

Vorige week meldde het Global Compact van de Verenigde Naties dat Enjin het eerste NFT bedrijf is dat is toegelaten tot ’s werelds grootste initiatief voor duurzaam ondernemen.

“Deelname aan het UN Global Compact bevestigt opnieuw onze toewijding om het leven van mensen te verbeteren door middel van blockchain-technologie en zal ervoor zorgen dat deze inspanningen duurzaam, gericht en geoptimaliseerd zijn, terwijl we ons onderweg verantwoordelijk houden voor het publiek”, aldus Maxim Blagov, CEO van Enjin.

Er zijn al veel projecten op het Enjin platform, voornamelijk gericht op gaming en ondernemen, maar de belangrijkste vraag onder investeerders is of de ENJ ondergewaardeerd is tegen de huidige prijs en zal deze weer stijgen? Enjin (ENJ) zou weer door kunnen stoten op niveaus die we in mei 2021 zagen, maar dit zal de komende weken of zelfs maanden zeker niet gebeuren.

Technische analyse: $1 vertegenwoordigt een sterk ondersteuningsniveau

Bron: tradingview.com

Enjin (ENJ) handelt momenteel rond het $1,28 niveau, en het zou een sterk verkoopsignaal zijn als de prijs weer onder de $1 ondersteuning zakt. Het volgende koersdoel zou rond de $0,80 of zelfs lager kunnen liggen; toch, als de prijs boven $0,10 springt, hebben we de open weg naar $0,12.

Samenvatting

Enjin opent een hele nieuwe wereld van mogelijkheden, vooral voor gamers, en het is belangrijk om te zeggen dat de United Nations Global Compact Enjin vorige week heeft geaccepteerd. Enjin (ENJ) zou weer door kunnen stoten op niveaus die we in mei 2021 zagen, maar dit gaat de komende weken of zelfs maanden zeker niet gebeuren.

The post Is Enjin een goede investeringsmogelijkheid in augustus 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*