Crypto-Prijzen.nl

Is DUSK een goede koop in maart 2022?

Is DUSK een goede koop in maart 2022?

DUSK/USD is sinds 17 januari 2022 verzwakt van $ 1,07 naar $ 0,34 en de huidige prijs staat op $ 0,35.

Technisch gezien blijft DUSK in een bearmarkt en het risico van verdere daling blijft bestaan.

Dusk Network heeft PlonKup gemaakt

Dusk Network is de privacy-blockchain voor financiële toepassingen waarmee bedrijven financiële instrumenten kunnen tokeniseren en kostbare processen kunnen automatiseren.

Dusk Network is bedoeld om tegemoet te komen aan de specifieke vereisten van financiële markten en is daarom ontworpen om te voldoen aan de norm van wereldwijde regelgeving.

Transacties op dit netwerk zijn snel, en het is belangrijk om te zeggen dat Dusk volledige gebruikersprivacy biedt met gelijke kansen voor organisaties van elke omvang om kapitaal veilig te stellen, activa te verhandelen en toegang te krijgen tot een volledig spectrum van financiële diensten.

Alle transacties op het netwerk zijn veilig, terwijl om de privacy te behouden, Dusk gebruikmaakt van Proof of Blind Bid consensus, die transacties binnen 15 seconden direct afhandelt.

Dit project heeft de afgelopen maanden een groeiend enthousiasme gezien, de gemeenschap breidt zich met de dag uit en volgens het laatste nieuws heeft Dusk Network het zero-knowledge proof (ZKP) systeem “PlonKup” gecreëerd om cryptografische verduistering van gegevens op Layer 1 blockchains betaalbaar. Marta Bellés-Muñoz van Dusk Network zei:

Door PlonKup te synergiseren met het hash-algoritme van Reinforced Concrete, hebben we een optimalisatieniveau bereikt dat de reguliere implementatie van PlonK met andere hashfuncties overtreft. En dit opent de blockchain voor geheel nieuwe zero-knowledge use-cases die voorheen te duur waren om te gebruiken.

DUSK is een utility token van Dusk Network, dat kan worden gebruikt om transacties en atomic swaps te initiëren, of voor de inzet van slimme contracten. Het heeft een totale voorraad van 500 miljoen munten en als u deze cryptocurrency wilt kopen, is Binance momenteel de meest actieve beurs.

DUSK heeft een indrukwekkende winst behaald in de tweede week van januari 2022 en heeft op 17 januari een niveau van meer dan $ 1 bereikt. DUSK is momenteel meer dan 50% gedaald ten opzichte van zijn recente hoogtepunten; toch is Dusk Network een zeer interessant project, en de prijs van DUSK zou opnieuw kunnen stijgen op het niveau dat we vorige maand zagen.

$0,50 staat voor belangrijke weerstand

Bron: tradingview.com

DUSK is ingestort van zijn recente hoogtepunt boven $ 1, geregistreerd op 17 januari, en volgens technische analyse blijft deze cryptovaluta in een bearmarkt.

Desondanks vormt de huidige prijs een goed instappunt voor langetermijnbeleggers. Als de prijs weer boven de weerstand van $ 0,50 springt, kan het volgende koersdoel rond de $ 0,70 of zelfs hoger liggen.

Overzicht

Dusk Network is de privacyblockchain waarmee klanten activa kunnen verhandelen, kapitaal veilig kunnen stellen en toegang krijgen tot een volledig spectrum van financiële diensten. DUSK is ingestort van zijn recente hoogtepunt boven $ 1, maar als de prijs weer boven $ 0,50 weerstand springt, zou het volgende prijsdoel rond $ 0,70 of zelfs hoger kunnen liggen.

La notizia Is DUSK een goede koop in maart 2022? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*