Crypto-Prijzen.nl

Is Dogecoin het waard om te kopen na de hype?

Is Dogecoin het waard om te kopen na de hype?

Dogecoin DOGE/USD is oorspronkelijk gemaakt als een “meme”; in de loop van de tijd is het echter een van de meest populaire manieren geworden om waarde over te dragen.

Het heeft veel prijsschommelingen ondergaan die sterk afhankelijk zijn van blootstelling aan sociale media.

De Dogecoin verbeteringen als katalysator voor groei

Elon Musk, de CEO van Tesla en SpaceX, plaatste zondag verschillende tweets over cryptocurrency, Bitcoin, Dogecoin en de Shiba Inu Token.

Concreet zei hij dat hij de eerste Dogecoin Trillionaire zou zijn. Bovendien sprak hij over de verbeteringen van Dogecoin.

Musk werd gevraagd of hij recente interacties had met het Doge Development team. Hij zei dat hij geen contact met hen had en zei in zijn eigen woorden: “Noch Jared, noch ik, noch iemand die ik ken heeft iets te maken met deze stichting.”

Hij twitterde het volgende: “Wat belangrijk is, is het verlagen van de kosten, het verkorten van de bloktijd en het vergroten van de blokgrootte. Een enkellaags netwerk met uitwisselingen als de facto Layer 2 lijkt de eenvoudigste oplossing voor een ruilmiddel.”

De mede-maker van Dogecoin, Billy Markus, reageerde op Musk’s Doge verbeteringstweet, waarin hij benadrukte dat zijn optie dat Dogecoin niet de zoveelste blockchain is die NFT’s of andere tokens host, en dat DOGE gewoon snel, schaalbaar en goedkoop is om te verzenden. dat het echt moet.

De Dogecoin Foundation is in augustus opnieuw gelanceerd en haar website vermeldt Jared Birchall als een van de vier bestuursadviseurs. Andere bestuursadviseurs zijn Markus en Vitalik Buterin.

Moet u Dogecoin (DOGE) kopen?

Op 25 oktober had Dogecoin (DOGE) een waarde van $ 0,26253.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de recente prestaties in september doornemen.

In termen van de hoogste waarde aller tijden van DOGE, was het op 8 mei toen het token een waarde van $ 0,731578 bereikte. Op zijn hoogste punt ooit was het token $ 0,469048 hoger in waarde of met 178%.

Als we kijken naar de prestaties van september, op 6 september, had de token zijn hoogste punt op $ 0,3172.

Het laagste punt was op 29 september, toen de token een waarde van $ 0,1964 bereikte.

Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gedaald met $ 0,1208 of met 38%. Van 29 september tot 25 oktober kunnen we echter ook zien dat de token in waarde is gestegen met $ 0,06613 of met 33%.

In dit tempo heeft Dogecoin (DOGE) het potentieel om eind oktober $ 0,35441 te bereiken.

The post Is Dogecoin het waard om te kopen na de hype? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*