Crypto-Prijzen.nl

Is DENT een koopkans nadat de prijs is ingestort?

Is DENT een koopkans nadat de prijs is ingestort?

DENT/USD heeft sterke steun gevonden boven $ 0,003, maar de prijs van deze cryptocurrency is sinds begin november 2021 verzwakt van $ 0,008 naar $ 0,0029.

De huidige prijs staat op $ 0,0039, en als u de komende dagen besluit om in DENT te handelen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Globaliseren van mobiele data

Dent is een blockchain technologie project waarmee u activa zoals eSIM kaarten, spraakminuten, mobiele datapakketten en opwaarderingen op zijn platform kunt kopen en verkopen.

Dit blockchain project wordt mogelijk gemaakt door het DENT token en stelt u in staat geld te verdienen door uw ongebruikte gegevens op de markt te plaatsen.

Dent heeft mobiele activa gevirtualiseerd en verhandelbaar gemaakt, terwijl DENT tokens worden gebruikt bij elke transactie op de markt.

Dent heeft meer dan 26 miljoen gebruikers en naast de mogelijkheid om activa te kopen en verkopen, wil dit project de eerste wereldwijde en digitale operator zijn die wereldwijd toegang biedt tot mobiele data zonder verouderde simkaarten te gebruiken.

Dent lost problemen op die verband houden met dure roamingtarieven en lange contracten met operators, terwijl de missie van dit project de globalisering van mobiele data is. Het biedt ook de handigste manier om online te blijven tijdens het reizen met een internetverbinding in 60 landen wereldwijd.

Dent heeft 1GB, 3GB, 5GB en 10GB pakketten beschikbaar, en het is belangrijk om te zeggen dat gebruikers hun mobiele nummer actief kunnen houden terwijl DENT eSIM het mobiele dataverkeer tegelijkertijd afhandelt.

Met de Dent Voice functie kunnen gebruikers overal ter wereld praten zonder SIM kaarten of veel te besteden aan roamingkosten.

Veel belangrijke bedrijven en projecten hebben al met Dent samengewerkt, en de meest populaire zijn Samsung, GSMA, Telecom Infra en Enterprise Ethereum Alliance.

DENT is sinds begin november 2021 ingestort en deze cryptocurrency blijft in een bearmarkt handelen.

Fundamenteel gezien is Dent een werkelijk uniek project met een groot potentieel, en de huidige prijsdaling heeft een minder fundamentele achtergrond.

$0,0030 staat voor sterke ondersteuning

DENT is momenteel meer dan 50% gedaald ten opzichte van de recente hoogtepunten die in november werden geregistreerd, maar de huidige prijs vertegenwoordigt een goed instappunt voor langetermijn beleggers.

Bron: tradingview.com

Het belangrijke weerstandsniveau staat op $ 0,0050, en als de prijs boven dit niveau springt, kan deze opnieuw niveaus boven $ 0,0080 bereiken.

Het sterke ondersteuningsniveau voor DENT staat op $ 0,0030, en als de prijs er weer onder daalt, zou het volgende prijsdoel rond de $ 0,0025 of zelfs lager kunnen liggen.

Samenvatting

DENT is momenteel meer dan 50% gedaald ten opzichte van de recente hoogtepunten die in november werden geregistreerd, maar de huidige prijs vertegenwoordigt een goed instappunt voor langetermijn beleggers. De huidige prijsdaling heeft een minder fundamentele achtergrond, en als de prijs boven $ 0,0050 weerstand springt, zou deze opnieuw niveaus boven $ 0,0080 kunnen bereiken.

The post Is DENT een koopkans nadat de prijs is ingestort? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*