Crypto-Prijzen.nl

Is DENT een goede koopkans na een recente uitverkoop?

Is DENT een goede koopkans na een recente uitverkoop?

Dent (DENT) is sinds begin september verzwakt van $ 0,007 naar $ 0,0034 en de huidige prijs staat op $ 0,0041. Dent streeft naar decentralisatie van de huidige telecommunicatie-infrastructuur en heeft volgens de laatste gegevens meer dan 26 miljoen gebruikers.

Fundamentele analyse: Dent werkt continu aan nieuwe features

Dent is een blockchain technologieproject waarmee u activa zoals eSIM kaarten, minuten, mobiele datapakketten en opwaarderingen op zijn platform kunt kopen en verkopen. De missie van dit project is het globaliseren van mobiele data en het aanbieden van de handigste manier om online te blijven tijdens het reizen zonder dure roamingkosten.

De huidige telecommunicatie-infrastructuur wordt beheerd in eigen datacenters van carriers in binnenlandse oligopolies, terwijl Dent ernaar streeft deze controle te decentraliseren en te distribueren. Voor landelijke gebieden zonder dekking van een commerciële mobiele netwerkoperator test DENT knooppunten die in een hardwareapparaat worden uitgevoerd, en op deze manier moeten basisinternetdiensten worden geleverd voor dorpen in Afrika.

Dent heeft meer dan 26 miljoen gebruikers en werkt continu aan nieuwe functies, wat erg belangrijk is voor het groeiende DENT ecosysteem. Dent heeft mobiele activa gevirtualiseerd en verhandelbaar gemaakt op Dent Exchange, die wordt aangedreven door het DENT token.

DENT tokens zijn gebouwd op de Ethereum Blockchain en het is belangrijk om te zeggen dat deze tokens bij elke transactie op de markt worden gebruikt. Dent Exchange is beschikbaar in meer dan veertig landen over de hele wereld en met pakketten die in volume variëren, kunt u de beste optie vinden die bij uw behoeften past.

Met Dent Exchange kunt u geld verdienen door uw ongebruikte gegevens op de marktplaats te vermelden; u hoeft alleen het bedrag te selecteren en uw prijs in te stellen. De handel in eSIM gegevens van DENT is momenteel beschikbaar op de iPhone en het doorverkopen van ongebruikte eSIM gegevens was nog nooit zo eenvoudig.

“Het vrijmaken van mobiele activa is vanaf het begin ons doel geweest. Met de nieuwe DENT Marketplace is dit eindelijk mogelijk voor eSIM gegevens”, zegt Tero Katajainen, CEO en medeoprichter van DENT Wireless.

Dent Exchange heeft een hoger beveiligingsniveau dan de huidige industriële infrastructuur en beschermt uw account met twee-factorverificatie. Fundamenteel gezien is Dent een werkelijk uniek project met een groot potentieel, en de populariteit van dit project stijgt over de hele wereld.

Technische analyse: Dent (DENT) blijft in een bearmarkt

Bron: tradingview.com

Dent (DENT) handelt deze woensdag boven het niveau van $0,0040, en het zou een sterk koopsignaal zijn als de prijs boven de weerstand van $0,0050 springt. Het volgende koersdoel zou $ 0,0060 of zelfs hoger kunnen zijn; toch, als de prijs onder $ 0,0035 daalt, hebben we de open weg naar een ondersteuningsniveau van $ 0,0030.

Samenvatting

Dent is een blockchain technologieproject waarmee u activa zoals eSIM kaarten, minuten, mobiele datapakketten kunt kopen en verkopen, en volgens de laatste gegevens heeft het meer dan 26 miljoen gebruikers. Technische indicatoren blijven bearish, wat erop wijst dat DENT zijn negatieve trend waarschijnlijk zal voortzetten; toch, als de prijs boven de weerstand van $ 0,0050 springt, zou dit een sterk koopsignaal zijn.

The post Is DENT een goede koopkans na een recente uitverkoop? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*