Crypto-Prijzen.nl

Is Cortex (CTXC) een koopmogelijkheid nadat de prijs is ingestort?

Is Cortex (CTXC) een koopmogelijkheid nadat de prijs is ingestort?

Cortex CTXC/USD is sinds 3 december ingestort van $ 1,55 naar $ 0,23 en de huidige prijs staat op $ 0,29.

Technisch gezien blijft CTXC in een bearmarkt, maar het huidige prijsniveau vertegenwoordigt een goede waarde voor wat je betaalt, en misschien is het nu een goed moment om deze cryptocurrency te kopen.

Een platform dat kunstmatige intelligentie ondersteunt

Cortex is een gedecentraliseerd blockchain platform dat modellen voor kunstmatige intelligentie (AI) ondersteunt die moeten worden geüpload en uitgevoerd op het gedistribueerde netwerk.

De bestaande slimme contracttalen zijn beperkt tot het schrijven van korte programma’s, terwijl Cortex AI algoritme ondersteuning toevoegt aan slimme contracten door de onderliggende instructieset van slimme contracten uit te breiden.

Cortex stelt ontwikkelaars in staat geld te verdienen met hun Artificial Intelligence modellen op de blockchain door gebruik te maken van de slimme contracttaal Solidity.

Cortex biedt ook een rijk scala aan tools voor ontwikkelaars om AI te schrijven en te integreren in slimme contracten, wat het groeiende ecosysteem van dit project stimuleert. Het team van Cortex voegde toe:

Individuele AI ontwikkelaars, niet alleen grote bedrijven, worden gestimuleerd om hun AI modellen naar de blockchain te uploaden, en dApp ontwikkelaars hebben toegang om te kiezen uit de beste AI modellen ter wereld. De concurrentie tussen aanbieders van AI modellen zal uiteraard leiden tot de evolutie van steeds betere AI modellen.

Veel mensen weten nog steeds niet dat het mogelijk is om kunstmatige intelligentie (AI) op de blockchain te draaien en het uiteindelijke doel van Cortex is om een betere token te worden die alle AI modellen ondersteunt.

Het Cortex project is gebaseerd op Ethereum, maar het breidt de basis uit en introduceert ongekende mogelijkheden zoals voorspelling, classificatie en generatie van AI modellen voor het blockchain systeem.

Veel belangrijke projecten hebben al samengewerkt met Cortex, en de meest populaire zijn Yahoo Finance, Amazon, Cmet en Poseidon Network.

Om met dit blockchain platform te communiceren, moet u CTXC tokens gebruiken die een belangrijke rol spelen in het Cortex ecosysteem. CTXC heeft een maximale voorraad van 299,79 miljoen tokens en u kunt deze rechtstreeks van beurzen of portefeuilles kopen.

CTXC is ingestort van zijn recordhoogte boven $ 1,5, maar het heeft momenteel een zeer goede risico-opbrengstverhouding, en investeerders in deze cryptocurrency kunnen veel meer winnen door een relatief kleiner risico te nemen.

Technische analyse

CTXC is gedaald van zijn recordhoogte boven $ 1,5, vorige maand geregistreerd, en de huidige prijs staat op $ 0,29.

Bron: tradingview.com

CTXC blijft in een bearmarkt; toch, als de prijs boven $ 0,4 springt, zou het een koopsignaal zijn, en het volgende doel zou op $ 0,5 kunnen zijn.

Overzicht

Cortex is een veelbelovend project waarmee individuele AI ontwikkelaars geld kunnen verdienen met hun Artificial Intelligence (AI) modellen op de blockchain. Vóór Cortex was er geen bekende manier om on-chain machine learning modellen efficiënt uit te voeren, terwijl Cortex ongekende mogelijkheden introduceerde, zoals voorspelling, classificatie en generatie van AI modellen in het blockchain systeem.

La notizia Is Cortex (CTXC) een koopmogelijkheid nadat de prijs is ingestort? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*