Crypto-Prijzen.nl

Is Cortex (CTXC) een koopkans na de huidige dip?

Is Cortex (CTXC) een koopkans na de huidige dip?

Cortex CTXC/USD is sinds 3 december verzwakt van $ 1,43 naar $ 0,26, en de huidige prijs staat op $ 0,58.

De markt voor cryptocurrency verliest deze vrijdag zijn waarde; Bitcoin ging onder de $ 47.000 en de prijs van CTXC blijft onder druk staan.

Een platform dat kunstmatige intelligentie ondersteunt

Cortex is een gedecentraliseerd blockchain-platform dat modellen voor kunstmatige intelligentie (AI) ondersteunt die moeten worden geüpload en uitgevoerd op het gedistribueerde netwerk.

Vóór Cortex was er geen bekende manier om on-chain machine learning modellen efficiënt uit te voeren, terwijl veel mensen nog steeds niet weten dat het mogelijk is om kunstmatige intelligentie (AI) op de blockchain te gebruiken. Het team van Cortex voegde toe:

DApps die machine learning modellen bevatten, moesten hun toevlucht nemen tot off-chain inferentie, wat het doel van slimme contracten verslaat. Cortex heeft dit probleem opgelost – voornamelijk via de CVM (die de GPU gebruikt in plaats van de CPU) en MRT (kwantisering en inferentie met alleen gehele getallen).

Dit project stelt ontwikkelaars in staat om de populaire taal Solidity en kant-en-klare AI modellen op de Cortex opslaglaag te gebruiken om AI verbeterde dApps en slimme contracten te creëren.

Cortex is EVM compatibel met toegevoegde ondersteuning voor on-chain AI inferentie en garandeert exact hetzelfde AI inferentieresultaat in heterogene computeromgevingen.

Cortex heeft de krachten gebundeld van een ongelooflijk levendige gemeenschap, veel belangrijke projecten hebben al met Cortex samengewerkt, en de meest populaire zijn Amazon, Yahoo Finance, Poseidon Network en Cmet.

Cortex tokens hebben het symbool CTXC en om met dit blockchain platform te communiceren, moet u CTXC tokens gebruiken.

CTXC speelt een belangrijke rol in het Cortex ecosysteem en u kunt het rechtstreeks op beurzen of in portefeuilles kopen. CTXC heeft een maximale voorraad van 299,79 miljoen tokens, terwijl het huidige circulerende aanbod iets boven de 10 miljoen tokens ligt.

Cortex is een veelbelovend project en de prijs van CTXC zou opnieuw kunnen stijgen op het niveau dat we begin december 2021 zagen.

Bears in controle bij CTXC

Cortex (CTXC) is verzwakt van zijn recordhoogte boven $ 1,4, geregistreerd op 3 december, tot $ 0,26, terwijl de huidige prijs $ 0,58 bedraagt.

Bron: tradingview.com

Het huidige ondersteuningsniveau voor CTXC staat op $ 0,50, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 0,40 of zelfs lager zijn.

Aan de andere kant, als de prijs boven $ 0,80 springt, zou dit een sterk koopsignaal zijn, en we hebben de open weg naar een weerstandsniveau dat op $ 1 staat.

Samenvatting

Cortex is een gedecentraliseerd blockchain platform waarmee individuele AI ontwikkelaars geld kunnen verdienen met hun Artificial Intelligence (AI) modellen op de blockchain. Cortex is een veelbelovend project en de prijs van CTXC zou opnieuw kunnen stijgen op het niveau dat we begin december 2021 zagen.

The post Is Cortex (CTXC) een koopkans na de huidige dip? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*