Crypto-Prijzen.nl

Is Compound (COMP) een goede koop nadat de prijs is ingestort?

Is Compound (COMP) een goede koop nadat de prijs is ingestort?

COMP/USD is het native token van Compound waarmee u kunt debatteren, voorstellen en stemmen over wijzigingen in het Compound protocol.

COMP is sinds 12 mei verzwakt van $ 913 naar $ 197 en de huidige prijs staat op $ 235.

Lenen en uitlenen van cryptocurrencies

Compound is een gedecentraliseerd, op blockchain gebaseerd protocol waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen uitlenen en lenen. Compound is gebouwd voor ontwikkelaars en wordt beheerd door een gedecentraliseerde community.

Dit op blockchain gebaseerde protocol heeft in 2019 $ 25 miljoen opgehaald om crypto leningen uit te breiden, en volgens de oprichter Robert Leshner was het oude financiële systeem traag, inefficiënt en beperkt door tussenpersonen.

Dit project heeft tot doel een financieel systeem op te bouwen waarin iedereen welvaart kan bereiken, en het is belangrijk om te zeggen dat Compound veel moeite doet om zijn klanten de eenvoudigste ervaring te bieden.

Veel cryptocurrencies kunnen volgens dit protocol worden geleverd of geleend, en wanneer u een actief aan Compound levert, begint u onmiddellijk rente te ontvangen over die aanbetaling.

Om met dit protocol te werken, moet u de COMP tokens gebruiken waarmee u kunt debatteren, voorstellen en stemmen over wijzigingen in het Compound protocol.

COMP token is een ERC-20 token en wordt gedistribueerd naar alle kredietverstrekkers en kredietnemers op dit protocol. De rente op de crypto die je in Compound stort, komt in de vorm van een native COMP token, terwijl het belangrijk is om te zeggen dat een leenlimiet wordt bepaald op basis van de waarde van het onderpand dat je hebt verstrekt.

Het COMP token heeft een indrukwekkende winst behaald in de eerste helft van 2021 en heeft op 12 mei een recordhoogte van meer dan $ 900 bereikt.

COMP is momenteel meer dan 70% gedaald ten opzichte van zijn piek, maar volgens Mike McGlone, Senior Commodity Strategist bij Bloomberg, zal 2022 een succesvol jaar worden voor de cryptocurrency markt.

Veel instellingen begonnen cryptocurrencies te beschouwen als een uitstekende waardeopslag; toch zei Vijay Ayyar, vice president van bedrijfsontwikkeling en wereldwijde expansie bij crypto-uitwisseling Luno, dat regulering in 2022 een belangrijk probleem zal zijn voor de cryptocurrency-markt. Vijay Ayyar voegde toe:

2022 wordt een groot jaar op het gebied van regelgeving; ongetwijfeld is de interesse van verschillende regeringen, en vooral de VS, om regulering in de crypto ruimte te brengen niet groter geweest.

Bears in controle van COMP

COMP is ingestort van zijn recordhoogte boven $ 900, geregistreerd op 12 mei, en de huidige prijs staat op $ 235.

Bron: tradingview.com

COMP blijft in een bearmarkt; toch, als de prijs boven $ 300 springt, zou het een koopsignaal zijn, en het volgende doel zou op $ 350 kunnen zijn.

Overzicht

Compound is een gedecentraliseerd, op blockchain gebaseerd protocol dat tot doel heeft een transparant financieel systeem te bouwen en gebruikers in staat stelt cryptocurrencies uit te lenen en te lenen. COMP is het oorspronkelijke token van het Compound protocol en volgens technische analyse blijft het in een bearmarkt.

The post Is Compound (COMP) een goede koop nadat de prijs is ingestort? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*