Crypto-Prijzen.nl

Is Civic (CVC) een koopkans na de huidige dip?

Is Civic (CVC) een koopkans na de huidige dip?

Civic CVC/USD is sinds 02 april 2022 verzwakt van $ 0,41 naar $ 0,30 en de huidige prijs staat op $ 0,31.

Civic werkt samen met CasperLabs

Civic is een project gericht op toepassingen in de echte wereld en gebruikt een digitale identiteit als toegangspoort voor gedecentraliseerde financiering op de Solana blockchain met snellere en nauwkeurigere verificatie.

Civic stelt het bedrijf in staat om toegangsvereisten voor toestemming te creëren om risico’s te beheren en tegelijkertijd een vertrouwde ruimte voor hun gebruikers te creëren.

Op deze manier kunnen bedrijven normen vaststellen voor het beperken van gebruikers, beschermen tegen kwaadwillenden en betere controle krijgen over de toegang tot hun dApps.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat Civic dApp ontwikkelaars in staat stelt eisen te stellen aan het doorlichten van tegenpartijen, en het biedt wereldwijde ondersteuning voor identiteitsverificatie voor meer dan vierduizend documenten in 195 landen.

Gebruikers kunnen de verificatie binnen enkele minuten vanaf een mobiele telefoon voltooien, en de meest gebruikelijke verificatiemethoden zijn onder meer telefoonnummerverificatie, leeftijdsverificatie en biometrische controle.

Er zijn al veel projecten die deze blockchain identiteitsverificatie technologie gebruiken, en volgens het laatste nieuws is Civic een samenwerking aangegaan met CasperLabs om Civic Pass op de Casper blockchain te lanceren.

CasperLabs is een toonaangevend bedrijf voor blockchain services voor ondernemingen, en een van de eerste projecten die profiteert van deze samenwerking is Metacask. Het team van Civic zei:

Metacask zal de identiteits- en leeftijdsverificatieprocessen van Civic Pass gebruiken als input voor zijn nalevingsprogramma. Zodra de gebruiker het screeningproces van de Civic Pass heeft voltooid, zullen de slimme contracten van Metacask de resultaten van de screening gebruiken om gebruikers in staat te stellen deel te nemen aan de gedecentraliseerde markt.

Metacask heeft CasperLabs gekozen als blockchain partner vanwege de schaalbaarheid van de onderneming, hoge prestaties en sterke beveiliging.

CasperLabs, Civic en Metacask helpen de crypto industrie bewust te maken van de noodzaak van toestemming, en we zullen meer geweldige ideeën van deze samenwerking zien die de crypto industrie op opwindende nieuwe manieren zouden helpen groeien.

Civic (CVC) is een Ethereum token dat wordt gebruikt om het identiteitsverificatieprotocol van Civic aan te drijven, en het heeft op 2 april een prijsniveau van meer dan $ 0,40 bereikt. CVC is momenteel meer dan 20% gedaald ten opzichte van de recente hoogtepunten, en het risico van verdere daling is nog steeds niet voorbij.

De Amerikaanse centrale bank kondigde aan dat de rente sneller zou kunnen stijgen dan eerder werd verwacht, en de onzekerheid over de mogelijke uitkomsten tussen Oekraïne en Rusland blijft beleggers zorgen baren.

Risicovolle activa hebben de neiging te lijden onder dergelijke omstandigheden omdat beleggers op zoek zijn naar veiligere plaatsen om hun geld te beleggen.

Technische analyse

Civic (CVC) is verzwakt door zijn recente hoogtepunten, en als u besluit deze cryptocurrency tegen de huidige prijs te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Bron: tradingview.com

Het belangrijke ondersteuningsniveau staat op $ 0,25, en als de prijs eronder komt, zou het volgende prijsdoel rond de $ 0,20 kunnen liggen.

Het sterke weerstandsniveau staat op $ 0,45, en als de prijs boven dit niveau springt, zou het een koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar $ 0,50.

Overzicht

Civic is een project dat flexibele identiteitsverificatietechnologie biedt voor bedrijven door digitale identiteit als toegangspoort te gebruiken. CVC is momenteel meer dan 20% gedaald ten opzichte van de recente hoogtepunten, en het risico van verdere daling is nog steeds niet voorbij.

Het bericht Is Civic (CVC) een koopkans na de huidige dip? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*