Crypto-Prijzen.nl

Is Avalanche een koop of verkoop op zijn hoogste punt ooit?

Is Avalanche een koop of verkoop op zijn hoogste punt ooit?

De prijs van Avalanche (AVAX/USD) steeg naar een recordhoogte, aangezien beleggers optimistisch blijven over het ecosysteem. De AVAX tokenprijs wordt verhandeld op $ 133,75, wat iets lager is dan het hoogste punt ooit van $ 145. Dit brengt de totale marktkapitalisatie op meer dan $ 30 miljard, waarmee het de 10e grootste cryptocurrency ter wereld is.

Groei van het Avalanche ecosysteem

Avalanche is een toonaangevend blockchainproject waarmee ontwikkelaars gedecentraliseerde projecten kunnen bouwen. Het platform wordt meestal gebruikt door ontwikkelaars die gedecentraliseerde financiële (DeFi) platforms bouwen.

Avalanche is een Ethereum killer die het meest geliefd is vanwege zijn hoge snelheid. Terwijl Ethereum bijvoorbeeld minder dan 20 transacties per seconde (tps) kan verwerken, kan Avalanche meer dan 4.000 transacties verwerken. Dit maakt het relatief sneller dan andere blockchain projecten zoals Solana en Polygon.

Als gevolg hiervan heeft het aantal ontwikkelaars dat Avalanche gebruikt de afgelopen maanden een sterke bullish trend doorgemaakt. Volgens DeFi Llama staan er nu zo’n 70 DeFi projecten op het platform van Avalanche. Deze projecten hebben een totale waarde van meer dan $ 14 miljard. Sommigen van hen zijn onder andere Curve Finance, Benqi, Pangolin en AnySwap.

Tegelijkertijd hebben de ontwikkelaars van Avalanche Avalanche Rush gelanceerd. Dit is een fonds van $ 180 miljoen dat zal worden verdeeld onder ontwikkelaars die aan het netwerk bouwen.

Toch heeft Avalanche drie belangrijke uitdagingen voor de toekomst. Ten eerste, hoewel Ethereum nog steeds traag en inefficiënt is, lijkt het erop dat het een pole position in de industrie heeft. Ten eerste heeft het meer dan 300 DeFi projecten met een totale waarde van meer dan $ 172 miljard. Dit betekent dat het onttronen niet gemakkelijk zal zijn.

Ten tweede zijn de ontwikkelaars van Ethereum bezig om het te verschuiven van een proof-of-work netwerk naar een proof-of-stake netwerk. Dit betekent dat het met de tijd beter zal worden. Ten slotte komen er andere snellere netwerken aan. Kadena kan bijvoorbeeld meer dan 480k transacties per seconde afhandelen.

Avalanche prijsvoorspelling

Avalanche price

De 4-uur grafiek laat zien dat de AVAX prijs zich de afgelopen maanden in een bullish trend bevindt. Met name de bull run van de munt wordt ondersteund door de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen. Andere oscillatoren zoals de Relatieve Sterkte Index (RSI) en de MACD zijn blijven stijgen.

Daarom, hoewel Avalanche voor aanzienlijke uitdagingen staat, is het waarschijnlijk dat de prijs een bullish trend zal handhaven. Hierdoor zou het kunnen stijgen naar de volgende belangrijke weerstand op $ 200.

The post Is Avalanche een koop of verkoop op zijn hoogste punt ooit? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*