Crypto-Prijzen.nl

Is Avalanche (AVAX) een goede koop in september 2021?

Is Avalanche (AVAX) een goede koop in september 2021?

Avalanche AVAX/USD is sinds begin augustus gestegen van $13,8 boven $55, en de huidige prijs staat rond de $46. Technische indicatoren blijven bullish en als de prijs weer boven de weerstand van $ 50 springt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 55 of zelfs hoger liggen.

Fundamentele analyse: Avalanche’s flexibiliteit positioneert het om te concurreren om DeFi marktaandeel

Avalanche is een van de snelste smart contracts platforms in de blockchain industrie waarmee u gedecentraliseerde applicaties kunt bouwen. Avalanche kan meer dan 4.000 transacties per seconde verwerken, zelfs zonder de veiligheidscompromissen die gewoonlijk worden geassocieerd met ketens met lage latentie.

Nadelige effecten van langzame smart contract blockchains behoren nu tot het verleden, en als u besluit om slimme contracten op Avalanche in te zetten, kost het u slechts een tiende van wat ze kosten op Ethereum. Avalanche is volledig compatibel met Ethereum assets, apps en tooling, en het is belangrijk om te vermelden dat de Avalanche Contract Chain de Ethereum Virtual Machine en de Solidity coderingstaal ondersteunt.

Nieuwe projecten en DeFi applicaties beginnen te interageren met meer traditionele bedrijven die in de keten komen, en de flexibiliteit van Avalanche positioneert het om te concurreren om DeFi marktaandeel.

“Avalanche wil nieuwe systemen mogelijk maken die worden gedefinieerd door snelheid, efficiënt gebruik van kapitaal en innovatie in nieuwe producten en diensten die niet mogelijk zijn met de huidige wachttijden om transacties af te ronden. DeFi maakt op korte termijn zeker deel uit van onze motivatie, met onze langetermijnvisie op traditionele financiering”, aldus Emin Gün Sirer, CEO van Ava Labs.

Emin Gün Sirer zei ook dat Avalanche ook bruggen naar andere netwerken zou ondersteunen zodat gebruikers activa tussen de netwerken kunnen verplaatsen; toch is de belangrijkste vraag onder beleggers of de AVAX ondergewaardeerd is tegen de huidige prijs? Avalanche is een project met een groot potentieel, en volgens technische analyse blijft AVAX handelen in een koopzone.

Technische analyse: Bulls houden de prijsactie onder controle

De markt voor cryptocurrency blijft het goed doen in de eerste handelsdagen van september 2021, Bitcoin handelt weer boven het $ 50.000 niveau en deze situatie ondersteunt ook de prijs van Avalanche. Als deze positieve trend zich voortzet, kan Avalanche zich weer stabiliseren boven de weerstand van $ 50.

Bron: tradingview.com

Avalanche handelt momenteel rond het $ 46 niveau, en het zou een sterk koopsignaal zijn als de prijs weer boven de weerstand van $ 50 springt. Het volgende koersdoel zou rond de $ 55 of zelfs hoger kunnen liggen; toch, als de prijs onder de $ 40 ondersteuning daalt, hebben we de open weg naar $ 35.

Samenvatting

Technische indicatoren blijven bullish, wat erop wijst dat Avalanche zijn positieve trend waarschijnlijk zal voortzetten; toch, als de prijs onder de $ 40 ondersteuning daalt, zou dit een stevig verkoopsignaal zijn. Nieuwe projecten en DeFi applicaties beginnen te interageren met meer traditionele bedrijven die in de keten komen, en de flexibiliteit van Avalanche positioneert het om te concurreren om DeFi marktaandeel.

The post Is Avalanche (AVAX) een goede koop in september 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*