Crypto-Prijzen.nl

Is AUDIO een koopkans na de huidige correctie?

Is AUDIO een koopkans na de huidige correctie?

Audius AUDIO/USD is verzwakt van zijn recente pieken boven $ 3, geregistreerd op 17 september, tot $ 1,83, terwijl de huidige prijs $ 2,4 bedraagt.

Het risico van verdere dalingen is nog steeds niet voorbij, het kritieke ondersteuningsniveau staat op $ 2, en als de prijs het breekt, kan dit het begin zijn van een grotere neerwaartse trend.

Muziekstreaming- en deelplatform

Audius is een platform voor het streamen en delen van muziek waarmee artiesten in contact kunnen komen met fans om exclusieve content waarmee inkomsten kunnen worden gegenereerd, te delen. Audius is gebouwd op de Ethereum en Solana blockchains en heeft al meer dan vijf miljoen maandelijkse actieve gebruikers overtroffen.

Dit platform is ontworpen om iedereen de vrijheid te bieden om hun inhoud te verspreiden en er geld mee te verdienen, en er zijn momenteel meer dan 100.000 artiesten op Audius.

Bekende namen zijn onder meer Diplo, Odesza, Skrillex, Weezer en deadmau5 en met Audius heb je voor het maken van muziek geen team van producers en audio engineers meer nodig. Met Audius kunnen artiesten ook onveranderlijke records met tijdstempels genereren voor hun creatieve werken.

Alles aan Audius is bestuurbaar en het bestuurstoken van dit platform is AUDIO. Audius wordt beheerd door een gemeenschap van tokenhouders in plaats van door één gecentraliseerde entiteit, waarbij het stemgewicht direct gecorreleerd is aan $AUDIO die is ingezet voor diensten met toegevoegde waarde.

AUDIO tokens hebben drie functionele punten: beveiliging, toegang tot functies en beheer. Elke AUDIO die binnen het protocol wordt ingezet, krijgt governance gewicht, terwijl stakers ook toegang kunnen krijgen tot exclusieve functies met tokens die als onderpand worden ingezet.

Audius heeft een hoog beveiligingsniveau, terwijl het team achter dit project blockchain experts, ondernemers, ingenieurs en audiofielen omvat.

Vanaf de vroegste dagen van Audius hebben alle betrokkenen onvermoeibaar gewerkt aan het creëren van een infrastructuur voor een muziekdistributie die door iedereen, overal en altijd kan worden gebruikt.

Audius is in augustus een samenwerking aangegaan met TikTok en volgens deze deal kunnen gebruikers elk van hun nummers op de streamingdienst nemen en deze rechtstreeks naar TikTok exporteren. Forrest Browning, mede-oprichter en Chief Product Officer van Audius, voegde toe:

Een van de uitdagingen voor muziekartiesten op TikTok was het exporteren van hun werk naar het platform om het in een video op te nemen. De huidige manieren om nieuwe muziek op de app te krijgen zijn ingewikkeld en van lage kwaliteit, en de samenwerking met Audius zal die problemen oplossen.

Audius werkt continu aan nieuwe functies en upgrades, die erg belangrijk zijn voor het uitbreiden van zijn ecosysteem.

De populariteit van dit platform stijgt over de hele wereld, terwijl steeds meer beurzen AUDIO cryptocurrency aanbieden.

AUDIO blijft onder druk staan

Bron: tradingview.com

Audius (AUDIO) handelt momenteel onder zijn recente hoogtepunten, maar als de prijs boven de weerstand van $ 3 springt, zal het signaal geven om AUDIO te verhandelen.

Het volgende koersdoel zou rond de $ 3,5 kunnen liggen; toch, als de prijs onder de $ 2 ondersteuning daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

Samenvatting

Audius is een gedecentraliseerd, door de gemeenschap beheerd en door artiesten beheerd platform voor het delen van muziek dat iedereen de vrijheid biedt om hun inhoud te distribueren en er geld mee te verdienen. Technisch gezien blijft AUDIO onder druk staan, het kritieke ondersteuningsniveau staat op $ 2, en als de prijs het breekt, kan dit het begin zijn van een grotere neerwaartse trend.

The post Is AUDIO een koopkans na de huidige correctie? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*