Crypto-Prijzen.nl

Is AUCTION een koopkans na de huidige dip?

Is AUCTION een koopkans na de huidige dip?

AUCTION is sinds 11 november gedaald van $ 43 tot $ 27 en de huidige prijs staat op $ 27,8.

De markt voor cryptocurrency blijft deze vrijdag onder druk staan, Bitcoin ging onder de $ 55.000 ondersteuning en de prijs van AUCTION kan de komende dagen nog meer verzwakken.

Gedecentraliseerd platform voor veilingen

AUCTION is een token dat een gedecentraliseerd veilingplatform Bounce aandrijft door prikkels op het protocol te ondersteunen, terwijl het ook voordelen en bestuursrechten biedt voor houders.

Het eerste principe van Bounce is de schaarste aan middelen, en dit project biedt een competitieve omgeving voor een beperkt aanbod van tokens of andere activa.

Met Bounce kunt u allerlei soorten activa, tokens en NFT’s bouwen, verhandelen, verbinden en verzamelen, terwijl u ook kunt deelnemen aan gedecentraliseerde veilingen.

De meest populaire optie van veilingen is tegen een vaste prijs (vaste ruilveiling), dalende prijs (Nederlandse veiling) of verborgen prijs (sealed-bid veiling).

Het Bounce platform biedt u ondersteuning voor meerdere portemonnees, en het is belangrijk om te zeggen dat de Bounce webapp beschikbaar is voor op Ethereum en Binance Smart Chain gebaseerde activa.

AUCTION token heeft een indrukwekkende winst behaald in oktober 2021 en heeft een recordhoogte van meer dan $ 69 bereikt.

Sindsdien is de prijs ingestort en als u besluit deze cryptocurrency de komende dagen te verhandelen, moet u er rekening mee houden dat AUCTION nog meer kan verzwakken.

De markt voor cryptocurrency verliest deze vrijdag zijn waarde, de prijs van AUCTION kan gemakkelijk terug onder het ondersteuningsniveau van $ 20 komen en waarschijnlijk is dit niet het beste moment om deze cryptocurrency te kopen.

De financiële markten zijn ingestort nu het nieuws over een nieuwe COVID variant beleggers over de hele wereld ongerust maakt. De directeur van het Centrum voor Epidemische Reactie en Innovatie in Zuid-Afrika, Prof. Tulio de Oliveira, zei:

Deze variant verraste ons; het heeft een grote sprong op evolutie en veel meer mutaties dan we hadden verwacht. Als het inderdaad een sterke immuniteit voor het vaccin blijkt te hebben, kunnen vaccinatie inspanningen tot nu toe ineffectief worden en kunnen landen over de hele wereld kijken naar het afdwingen van nieuwe afsluitingen.

Vanaf het hoogtepunt van $ 69.000 is Bitcoin momenteel meer dan 20% gedaald, en de komende dagen kunnen meer pijn veroorzaken voor de cryptocurrency markt.

Bears in controle bij AUCTION

Bron: tradingview.com

Het sterke ondersteuningsniveau voor AUCTION staat op $ 20, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 15 of zelfs lager zijn.

Aan de andere kant, als de prijs boven $ 35 springt, zou dit een sterk koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar het weerstandsniveau van $ 40.

Samenvatting

De markt voor cryptocurrency verliest deze vrijdag zijn waarde; Bitcoin ging onder de $ 55.000 ondersteuning, wat ook een negatieve invloed had op de prijs van AUCTION. De prijs van Arweave kan gemakkelijk terug onder het niveau van $ 25 komen, en waarschijnlijk is dit niet het beste moment om in deze cryptocurrency te investeren.

The post Is AUCTION een koopkans na de huidige dip? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*