Crypto-Prijzen.nl

Is AUCTION een goede koopkans na de recente uitverkoop?

Is AUCTION een goede koopkans na de recente uitverkoop?

AUCTION/USD blijft onder druk staan; de prijs van deze cryptocurrency daalde in minder dan enkele uren van $ 65 tot $ 45. Technisch gezien blijft het risico van verdere daling bestaan en als u besluit deze cryptocurrency tegen de huidige prijs te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Gedecentraliseerd platform voor veilingen

AUCTION is een token dat een gedecentraliseerd veilingplatform Bounce aandrijft door prikkels op het protocol te ondersteunen, terwijl het ook voordelen en bestuursrechten biedt voor houders.

Met Bounce kunt u allerlei soorten activa, tokens en NFT’s over meerdere blockchains verbinden, verhandelen, bouwen en verzamelen en deelnemen aan gedecentraliseerde veilingen.

De activa kunnen op verschillende manieren worden geveild, maar de meest populaire is tegen een vaste prijs (vaste ruilveiling), dalende prijs (Nederlandse veiling) of verborgen prijs (sealed-bid-veiling).

Bounce biedt een concurrerende omgeving voor een beperkt aanbod van tokens of andere activa, en het is belangrijk om te zeggen dat de Bounce webapp beschikbaar is voor op Ethereum en Binance Smart Chain gebaseerde activa.

Het Bounce platform biedt ondersteuning voor meerdere portemonnees en werkt met de meest gebruikte cryptocurrency wallets, zoals Coinbase Wallet, Binance Chain Wallet, WalletConnect, Trezor, Ledger en MetaMask.

De populariteit van dit project groeit en volgens het laatste nieuws kondigde Bounce een strategisch partnerschap aan met NFTb, het Complete Multi-chain DeFi- en NFT-platform voor gemeenschappen. Het marketingteam van Bounce meldde:

Bounce heeft gedurende de hele bullrun een groot deel van zijn ontwikkelingskracht in NFT geïnvesteerd en we hebben Fangible gelanceerd als een submerk van Bounce dat zich uitsluitend op NFT richt. Wij zijn van mening dat Bounce samen met NFTb nog meer opwindende functies en echte voordelen zal bieden aan de hele cryptowereld.

Ander positief nieuws is dat de AUCTION token op 19 oktober op Coinbase werd vermeld en om deze vermelding te vieren, startte Coinbase een quizcampagne waarbij gebruikers $ 3 kunnen verdienen in deze cryptocurrency.

Bears hebben de controle bij AUCTION

Bron: tradingview.com

AUCTION is ingestort van de recente hoogtepunten boven $ 65 die deze vrijdag werden geregistreerd. Het risico van verdere dalingen is nog steeds niet voorbij, het kritieke ondersteuningsniveau staat op $ 40, en als de prijs het breekt, kan dit het begin zijn van een grotere neerwaartse trend.

Aan de andere kant, als de prijs weer boven de weerstand van $ 50 springt, hebben we de open weg naar $ 60.

Samenvatting

Bounce is een project met een groot potentieel, maar waarschijnlijk is het niet het beste moment om een AUCTION token te kopen. De markt voor cryptocurrency verliest deze vrijdag zijn waarde; De prijs van Bitcoin is verzwakt ten opzichte van de recente hoogtepunten en de prijs van AUCTION kan verzwakken ten opzichte van het huidige prijsniveau als de negatieve trend aanhoudt.

The post Is AUCTION een goede koopkans na de recente uitverkoop? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*