Crypto-Prijzen.nl

Is Algorand het waard om te kopen na de deal van Universal Music Group met LimeWire?

Is Algorand het waard om te kopen na de deal van Universal Music Group met LimeWire?

Algorand ALGO/USD is een openbaar blockchain netwerk dat zijn eigen native cryptocurrency token heeft. ALGO wordt gebruikt om het netwerk te laten draaien.

Algorand gebruikt een consensusmechanisme dat bekend staat als Pure-Proof-of-Stake, waarbij ALGO houders willekeurig worden geselecteerd om nieuwe blokken in de chain te valideren en goed te keuren.

Algorand is de thuisbasis geworden van vele non-fungible tokens (NFT’s) gebaseerde projecten, gedecentraliseerde financiën (DeFi) en gedecentraliseerde applicaties (dApps).

LimeWire’s deal met Universal Music Group als katalysator voor groei

Op 3 mei 2022 hebben we besproken hoe de prijs van ALGO steeg na hun partnerschap met FIFA. We kunnen nu weer een stijging zien na een deal met LimeWire.

Web3 zet nieuwe standaarden, als het gaat om diensten voor het delen van digitale muziek.

LimeWire, voorheen een peer-to-peer (P2P) muziekdeelservice, kondigde aan dat ze in maart hun eigen op Algorand gebaseerde marktplaats zouden lanceren.

O 17 mei 2022 hebben ze aangekondigd dat ze een groot label hebben getekend, dat bekend staat als Universal Music Group op hun platform.

Door deze wereldwijde deal kunnen artiesten die zijn onderdeel zijn van Universal Music Group en myriad imprint labels volledig in staat zijn om tokenized, digitale verzamelobjecten te creëren bovenop de LimeWire marktplaats.

Sommige imprints die zijn opgenomen zijn: Interscope Records, Def Jam Records, Motown Records, Geffen, Virgin Music, EMI en anderen.

Het is belangrijk om erbij te zeggen dat deze deal niet direct claimt dat deze artiesten of imprint labels muziek zullen gaan uitbrengen in de vorm van NFT’s via LimeWire, maar dat ze de mogelijkheid krijgen om dit te doen als ze dat willen.

Moet je Algorand (ALGO) kopen?

Op 18 mei 2022 had Algorand (ALGO) een waarde van $ 0,4809.

Om een beter beeld te krijgen van de waarde van ALGO, zullen we het ATH punt en de prestaties van de afgelopen maand bespreken.

Algorand (ALGO) had zijn hoogste punt ooit op 20 juni 2019, met een waarde van $ 3,56. Hieraan kunnen we zien dat de token op zijn ATH $ 3,0791 hoger in waarde was of met 640%.

Als we kijken naar zijn prestaties van vorige maand, had Algorand (ALGO) zijn hoogste punt op 2 april met een waarde van $ 0,9686, terwijl het laagste punt op 30 april was met een waarde van $ 0,6041. Hieraan kunnen we zien dat de token is gedaald met $ 0,3645 of 37%.

Met de toevoeging van LimeWire als een marktplaats die bovenop het Algorand (ALGO) blockchain netwerk draait en hun deal met Universal Music Group, zien we een toename in bruikbaarheid, evenals de waarde van de ALGO token.

ALGO kan tegen eind mei 2022 een waarde van $1 bereiken.

Het bericht Is Algorand het waard om te kopen na de deal van Universal Music Group met LimeWire? verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*