Crypto-Prijzen.nl

Is Algorand een goede investeringsmogelijkheid in juli 2021?

Is Algorand een goede investeringsmogelijkheid in juli 2021?

Algorand ALGO/USD blijft onder druk staan; de prijs van deze cryptocurrency is sinds 7 mei 2021 gedaald van $ 1,69 naar $ 0,74 en de huidige prijs ligt rond de $ 0,87.

Fundamentele analyse: Algorand heeft Copper’s digital asset custody oplossing geïntegreerd

Algorand is een proof-of-stake (PoS) blockchain gemaakt door computerwetenschapper Silvio Micali en officieel gelanceerd in 2019. Het belangrijkste kenmerk van dit project omvat open deelname, schaalbaarheid, veiligheid en transactie-finaliteit, maar het is belangrijk om te vermelden dat het code kan worden gekloond, gekopieerd en gebruikt op andere blockchains.

Algorand kan duizenden transacties per seconde uitvoeren en is veiliger dan gedistribueerde grootboeken van de eerste generatie. Algorand stelt ontwikkelaars in staat om nieuwe applicaties op zijn platform te creëren via een transparant systeem waarin iedereen succes kan behalen.

Algorand tokens hebben het symbool ALGO en om met deze blockchain te communiceren, moet u Algorand tokens gebruiken. Wereldwijd vertrouwen door decentralisatie is de missie van dit project, en het is belangrijk om te zeggen dat Algorand dit jaar een enorme groei heeft doorgemaakt in zijn gebruikersactiviteit.

Volgens het laatste nieuws heeft Algorand Copper’s digital asset custody-oplossing geïntegreerd om het groeiende ecosysteem te ondersteunen. Copper.co is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor de bewaring en handel van digitale activa die de nodige vereisten zal bieden om nieuwe producten en diensten die op Algorand worden gelanceerd, te laten gedijen.

“Met een toenemend aantal activa die de afgelopen maanden op de blockchain van Algorand zijn gelanceerd, is het van vitaal belang voor ons om samen te werken met betrouwbare organisaties zoals Copper om bewaring toe te voegen voor elke vorm van activa die door de gemeenschap van Algorand worden gecreëerd en beheerd. We zijn verheugd om de Algorand uit te breiden ecosysteem met Copper, dat veilige bewaaroplossingen biedt die zijn beproefd en getest op 250 digitale activa en meer dan 40 beurzen”, zegt W. Sean Ford, COO van Algorand.

Fundamenteel gezien heeft Algorand een groot potentieel; de populariteit van dit project stijgt over de hele wereld, maar er is nog steeds een zekere mate van onzekerheid. Technisch gezien verzwakte ALGO van zijn recente hoogtepunten boven $ 1,6, geregistreerd op 7 mei, en de prijs van deze cryptocurrency kan de komende dagen nog meer verzwakken.

Technische analyse: bears blijven de prijsactie onder controle houden

De hele cryptocurrency markt kan zich nog steeds niet stabiliseren en als u deze maand besluit om Algorand (ALGO) te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Bron: tradingview.com

Het huidige ondersteuningsniveau is $ 0,80; daarnaast vertegenwoordigen $ 1 en $ 1,20 de belangrijke weerstandsniveaus. Als de prijs onder $ 0,80 daalt, zou dat een duidelijk verkoopsignaal zijn, en hebben we de open weg naar $ 0,70 of zelfs lager.

Aan de andere kant, als de prijs boven de $ 1 springt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 1,20 liggen.

Samenvatting

De cryptocurrency markt verliest deze donderdag zijn waarde, de prijs van ALGO kan de komende dagen nog meer verzwakken en waarschijnlijk is het niet het beste moment om in deze cryptocurrency te investeren. Het huidige ondersteuningsniveau staat op $ 0,80, en als de prijs het breekt, kan het volgende doel ongeveer $ 0,70 of lager zijn.

The post Is Algorand een goede investeringsmogelijkheid in juli 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*