Crypto-Prijzen.nl

IOTA lanceert multi-chain smart contract platform Assembly

IOTA lanceert multi-chain smart contract platform Assembly

Volgens de recente blogpost van IOTA staat het project op het punt een nieuw slim contractplatform te onthullen dat bekend staat als Assembly. Het platform zal zeer concurrerende tarieven bieden, het zal zeer samenstelbare ketens bevatten en het doel is om de adoptie van Web 3.0 te helpen versnellen. Niet alleen dat, gebruikers kunnen het platform ook gebruiken om IOTA (MIOTA/USD) uit te zetten en daarvoor beloningen te verdienen, dit keer in ASMB tokens.

Waar is Assembly?

Zoals uitgelegd in de blogpost, die werd gepost op de eigen site van Assembly en vervolgens werd geretweet door IOTA, wordt het Assembly platform een schaalbaar netwerk met meerdere ketens voor sharded, configureerbare slimme contracten. Zoals sommigen misschien al weten, is sharding een populaire methode voor het bereiken van schaling, omdat het de validatietijd verkort door kleinere groepen knooppunten te maken die bedoeld zijn om transacties te valideren, in plaats van dat het hele netwerk dit doet.

Het project stelt iedereen die het protocol gebruikt in staat om zijn eigen sharded smart contract chain te maken, en laat ze deze zelfs definiëren met behulp van hun eigen parameters. Bovendien voegt het eraan toe dat alle slimme contractketens die op het netwerk zijn gebouwd volledig gedeelde netwerken zijn, alleen beperkt door hun eigen doorvoer.

Assembly benadrukt echter ook dat het het open netwerk wordt voor het bouwen en verbinden van open werelden. Dit is iets dat Ethereum (ETH/USD) al heel lang probeert te bereiken, maar het was te beperkt door zijn eigen technologie om het te doen. Dit is de reden waarom Vitalk Buterin, de mede-oprichter van het project, Ethereum sharding voorstelde, naast verschillende andere oplossingen die de transactiekosten zouden kunnen verlagen.

Assembly is er nu in geslaagd om het alleen te doen, en het zal tot 70% van zijn oorspronkelijke ASMB crypto aan de gemeenschap distribueren.

Een ding om op te merken is dat de aankondiging velen heeft teleurgesteld, ondanks de lange lijst met functies die het platform zal bieden. De reden hiervoor is het feit dat IOTA nog maar een maand geleden slimme contracten op zijn hoofdnet lanceerde, waardoor veel mensen nu het gevoel hebben dat een geheel nieuw netwerk niet nodig is.

The post IOTA lanceert multi-chain smart contract platform Assembly appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*