Crypto-Prijzen.nl

IOTA lanceert limited edition Shimmer Jersey en Genesis NFT’s

IOTA lanceert limited edition Shimmer Jersey en Genesis NFT’s

Afgelopen dinsdag heeft IOTA (MIOTA/USD) Shimmer officieel onthuld, een gestimuleerd staging netwerk met een native token $SMR met praktisch onbeperkt potentieel. Vandaag lanceren ze een limited edition Shimmer Jersey en 11.111 Genesis NFT’s, die worden geleverd met een roadmap en een reeks exclusieve voordelen om de creatie van een heel ecosysteem te versnellen, leerde Invezz uit een persbericht.

NFT’s richten zich op early risk adopters

De Genesis NFT’s zijn gericht op de early risk adopters in het ecosysteem van IOTA, die klaar zijn om de unieke manieren te verkennen waarop ze de gemeenschap sterker kunnen maken. De NFT’s hebben verschillende prijzen en bedragen en worden onderverdeeld in goud, zilver en brons. Genesis NFT’s bieden ook de mogelijkheid van meer inzetbeloningen.

Verhoogde beloningen ontgrendeld na stemmen van de community

De verhoogde inzetbeloningen worden ontgrendeld na een stemming van de Shimmer community. De exacte verdelingen worden bepaald door de gemeenschap. De inzetbeloning zal met 15% toenemen als de gemeenschap stemt voor een inzetboost van 15% van Genesis Gold NFT’s. Het zal met 30% groeien voor iemand die twee gouden NFT’s heeft, enzovoort.

Elke stakingsboost gaat hand in hand met het winnen van het equivalente bedrag aan stakingsbeloningen voor de Community DAO. Het doel hiervan is om langetermijnfinanciering voor het IOTA ecosysteem veilig te stellen.

NFT verkoopopbrengst geïnvesteerd in DAO ontwikkeling

Alle opbrengsten van de NFT verkoop gaan naar DAO ontwikkeling binnen het IOTA en Shimmer ecosysteem en voor toekomstige NFT campagnes. Wie een NFT aanschaft, investeert direct in het ecosysteem.

Voordelen van Genesis NFT’s

Afgezien van de stakingsboost die door de gemeenschap moet worden gestemd, kunt u een Shimmer Genesis jersey in beperkte oplage krijgen, die u overal kunt dragen. Houders van Genesis NFT’s verdienen ook exclusief DAO lidmaatschap. Houders vormen een DAO in het Shimmer netwerk. Vervolgens kunnen ze de financiering van gemeenschapsprojecten controleren en toewijzen.

Deelnemers krijgen ook toegang tot toekomstige airdrops en exclusieve aanbiedingen. De Genesis NFT zal dienen als toegangssleutel tot airdrops en NFT’s die exclusief voor houders zijn gelanceerd. In de toekomst zal een enkele NFT veel HODL bevatten.

The post IOTA lanceert limited edition Shimmer Jersey en Genesis NFT’s appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*