Crypto-Prijzen.nl

IOTA Foundation is begonnen met het ondersteunen van het EU Blockchain initiatief, moet u het kopen?

IOTA Foundation is begonnen met het ondersteunen van het EU Blockchain initiatief, moet u het kopen?

IOTA transactions once again possible - The project's mainnet problems are fixed

IOTA MIOTA/USD is een gedistribueerd grootboek dat is ontwikkeld om transacties tussen verbonden apparaten in een IoT ecosysteem af te handelen. Het is de bedoeling om schaalbaarheids- en prestatieproblemen op andere blockchains op te lossen door de blockchain te vervangen door Tangle, een systeem van knooppunten waarbij elke nieuwe transactie de twee eraan voorafgaande bevestigt.

Blockchain initiatief van de Europese Commissie als katalysator voor IOTA groei

Op 7 september selecteerde de Blockchain Commission van de Europese Commissie de IOTA Foundation als een van de zeven totale projecten die zullen deelnemen aan de voorbereidende fase van het ontwerpen van het Europa brede gedistribueerde grootboektechnologieplatform.

Dit is een initiatief dat bedoeld is om de efficiëntie en verantwoordelijkheid van de European Blockchain Services Infrastructure (EBSI) te stimuleren en te vergroten, een netwerk van knooppunten dat volledig is toegewijd aan het faciliteren van op Europa gerichte transacties. Het doel is om de toeleveringsketen van de regio uit te breiden door het gebruik van deze technologieën en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk in Europa te verkleinen.

De IOTA Foundation, een non-profitorganisatie die zowel Tangle als een open-source DTL-platform ondersteunt, zal EBSI ondersteunen.

Het zal worden gebruikt om grensoverschrijdende relaties tussen overheden, burgers en bedrijven te ondersteunen.

Bovendien zal het helpen bij het digitaal beheer van educatieve referenties, MKB financiering, het delen van gegevens, digitale identificatie en het opzetten van vertrouwde digitale audittrails, evenals de traceerbaarheid van documenten.

Deze knooppunten zijn bedoeld om te worden beheerd door de Europese Commissie met 27-lid EU-jurisdictie en door individuele leden van het Europese Blockchain partnerschap.

Moet u IOTA (MIOTA) kopen?

Op 8 september had IOTA (MIOTA) een waarde van $ 1.559.

Om een duidelijker beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit precies is voor het token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de recente prestaties van de afgelopen maand doornemen.

IOTA (MIOTA) had een hoogste waarde ooit van $ 5,25 die plaatsvond op 19 december 2017. Dit geeft ons een perspectief van het hoogste waardepunt waar de token ooit naar toe is gegaan.

Hier kunnen we zien dat de waarde 238% hoger is dan de waarde die het had op 8 september.

Het laagste waardepunt vond plaats op 5 augustus, waar de token daalde naar $ 0,837.

Aan de andere kant van het spectrum was het hoogste punt op 16 augustus, waar de waarde opliep tot $ 1,215. Dit geeft ons een indicatie dat het token gedurende de maand met 45% in waarde is gestegen.

Bovendien kunnen we van 16 augustus tot 8 september zien dat de prijs 28% hoger is.

Met dit alles in gedachten heeft IOTA (MIOTA) het potentieel om tegen eind september te stijgen naar $ 1.824, wat het een waardevolle aankoop maakt.

The post IOTA Foundation is begonnen met het ondersteunen van het EU Blockchain initiatief, moet u het kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*