Crypto-Prijzen.nl

IOEN wordt in oktober vermeld op TrustSwap, TrustPad en Gate.io

IOEN wordt in oktober vermeld op TrustSwap, TrustPad en Gate.io

Het Internet of Energy Network (IOEN) project, een op Holochain gebaseerd project dat een revolutie teweeg wil brengen in de manier waarop energie over de hele wereld wordt gebruikt, heeft aangekondigd dat het in oktober op drie beurzen zal worden genoteerd.

Het IOEN project heeft tot doel ervoor te zorgen dat er overal ter wereld efficiënt energieverbruik is, te beginnen bij de kleinste gemeenschap. Het is van plan dit te doen door zelfs de kleinste gemeenschappen aan te moedigen om ‘virtuele microgrids’ op het netwerk te ontwikkelen.

De IOEN projecten komen te midden van de huidige harde praat die zich richt op blockchain en cryptocurrencies vanwege hun hoge energieverbruik, vooral voor degenen die het proof-of-work (PoW) consensusmechanisme gebruiken. PoW vereist veel machinekracht om rekenkundige problemen op te lossen om transacties te valideren en ook om nieuwe munten op de netwerken te slaan.

Veel blockchains, waaronder Ethereum en Holochain, proberen nu groen te worden door betere en energiezuinigere consensusmechanismen uit te vinden. Daarom is de IOEN een doorbraak in de industrie en hebben andere blockchains zoals Stellar een grote rol gespeeld om ervoor te zorgen dat het een succes wordt.

IOEN begint met notering op twee gedecentraliseerde beurzen

De eerste IOEN notering staat op TrustSwap DEX en is gepland voor 11 oktober, hoewel de whitelisting een paar dagen eerder op 8 oktober begint.

Dat zal op de voet worden gevolgd door een nieuwe notering op TrustPad, die gepland staat op 11 oktober, gevolgd door een Initial DEX notering (IDO) die op 13 oktober van start gaat.

Het team achter het project verwachtte dat de marktkapitalisatie in oktober $ 500.000 op de twee DEXen zou bereiken.

IOEN vermelding op Gate.io

IOEN zal naar verwachting ook op 14 oktober op Gate.io, een gecentraliseerde beurs, genoteerd worden.

De Gate.io beurs zal IOEN naar verwachting in staat stellen een groter publiek te bereiken dan het mogelijk zal bereiken op de DEXen vanwege zijn dominantie binnen de cryptocurrency handelsarena.

IOEN project heeft investeringen uit elke hoek ontvangen

Verschillende bedrijven, waaronder SL2 Capital, AU21 Capital, Insignius Capital en Skyman Ventures (Mashable) hebben in het project geïnvesteerd

Het fundamentele bedrijf achter het IOEN project heet RedGrid en heeft IOEN al geïmplementeerd in zijn huidige technologie in Australië.

RedGrid streeft naar het automatiseren van apparaten om de groenste energie te gebruiken tegen de laagste kosten volgens de lokale netcondities intelligente energietechnologie.

The post IOEN wordt in oktober vermeld op TrustSwap, TrustPad en Gate.io appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*