Crypto-Prijzen.nl

Investeren in The Mars Metaverse Project (MRST) na de lancering van OKX?

Investeren in The Mars Metaverse Project (MRST) na de lancering van OKX?

Mars Token (MRST), is het oorspronkelijke token van The Mars Metaverse Project. Zoals Invezz meldde, zal de munt op de OKX-beurs worden genoteerd. De timing van de nieuwe notering is ongelukkig, aangezien de explosie van FTX schokgolven over de crypto-industrie veroorzaakte, terwijl Amerikaanse aandelen tegelijkertijd zwaar in het groen worden verhandeld.

Dat gezegd hebbende, moeten beleggers eraan worden herinnerd dat, hoewel het laatste nieuws over cryptocurrency niet heel positief is, er nog steeds veel kansen zijn. Laten we eens kijken naar het nieuwste project dat de aandacht van investeerders trekt en jou helpen een weloverwogen beslissing te nemen om wel of niet in MRST te investeren.

Wat is het Mars Metaverse project?

Mars is een metavers platform ontwikkeld door Mars Lab. Volgens het ontwikkelingsteam had het een klein gebied met de naam ‘Colony’ toegewezen.

Mars Metaverse-gebruikers kunnen Colony in de metaverse bezitten, waardoor ze huizen of commerciële eigendommen in de ruimte kunnen bouwen. Gebruikers kunnen ook een lease krijgen met behulp van een op blockchain gebaseerd Smart Contract.

Mars Token is het oorspronkelijke token van de Mars Metaverse. Gebruikers kunnen beloningen verdienen met MRST. De MRST-tokens kunnen worden verdiend via een Play-and-Earn (PAE) systeem.

Bovendien kunnen de meeste huizen en bedrijfsgebouwen in de Colony worden gekocht met MRST en zijn ze verhandelbaar tussen gebruikers. Een ander nut van de MRST is dat gebruikers evenementen op hun eigendommen kunnen organiseren en extra inkomsten kunnen verdienen, die met MRST worden betaald.

In de toekomst is Mars Metaverse van plan om externe of indie game-ontwikkelaars toe te staan om games te ontwikkelen en uit te brengen met behulp van de “The Mars Game Creator”-software. Deze spellen gebruiken het MRST-token ook als beloningstoken voor gamers.

Dat gezegd hebbende, biedt Mars Metaverse iets opwindends en bemoedigende groeivooruitzichten.

Investeren in het MRST-token?

Metaverse-projecten zijn de afgelopen jaren enkele van de grootste spelers op de cryptocurrency-markt geweest.

Volgens Macro (gerapporteerd door Bloomberg), een onderzoeksbureau gevestigd in het VK, zagen metaverse munten winsten die Bitcoin overtroffen – met maar liefst 37.000% toename – in 2021.

De markt heeft een toenemend aantal metaverse-projecten gezien, omdat experts geloven dat de metaverse een cruciale rol zal spelen in het web3-ecosysteem.

Toegegeven, Mars Metaverse staat nog in de kinderschoenen, maar het is wel nieuw, fris en opwindend.

Een factor die echter over het hoofd wordt gezien bij de beslissing om al dan niet in Mars-token te investeren, is de liquiditeit ervan. Door het MRST-token op de OKX-cryptocurrency-uitwisseling, een zeer gerenommeerd platform , te vermelden, is liquiditeit misschien geen probleem. OKX is de 10e grootste crypto-uitwisseling en verwerkt bijna $3 miljard aan dagelijks handelsvolume.

Dit geeft Mars Metaverse zeker een voorsprong op sommige van de concurrenten in de ruimte die geen vergelijkbare liquiditeit kunnen bieden. De mogelijkheid om gemakkelijk een positie in en uit te gaan is een factor die vaak over het hoofd wordt gezien.

Conclusie: een sterke industrie om in te handelen

Een rapport van LogisticsIQ van mei 2022 schat dat de metaverse-industrie in 2030 $224 miljard waard zal zijn, een stijging van $32 miljard in 2021, waarbij gaming een belangrijk onderdeel vormt van de expansie van de industrie.

Toegegeven, deze cijfers moeten misschien worden vernieuwd, maar zelfs als de cijfers voor 2030 worden gehalveerd, betekent dit dat de metaverse tegen het einde van het decennium nog steeds meer dan drievoudig zal groeien. Ik heb moeite om andere industrieën te vinden die vergelijkbare groeipercentages bieden.

Blootstelling aan het Mars Metaverse-project als onderdeel van een gediversifieerde portefeuille van vergelijkbare metaverse-projecten is niet het slechtste idee voor langetermijnbeleggers in deze omgeving.

Het bericht Investeren in The Mars Metaverse Project (MRST) na de lancering van OKX? verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*