Crypto-Prijzen.nl

Interview van Invezz met Solana en Nansen

Interview van Invezz met Solana en Nansen

Solana en Nansen hebben een aanstaande integratie aangekondigd, die in het eerste kwartaal van 2022 zal worden gelanceerd. De nieuwe Solana dashboards op Nansen zullen gebruikers de mogelijkheid bieden om de best presterende DeFi protocollen, Smart Money bewegingen en NFT lanceringen op Solana te verkennen.

Het zal mogelijk zijn om inzicht te krijgen in het Solana blockchain ecosysteem als geheel.

Invezz praat met vertegenwoordigers van de twee platforms over de integratie en andere relevante zaken.

Solana en Nansen hebben een belangrijke integratie aangekondigd. Wat is de belangrijkste uitkomst die u verwacht?

Alex Svanevik, CEO van Nansen: We zullen alle mogelijkheden van Nansen hebben, inclusief onze populaire tools zoals Hot Contracts, Token God Mode en NFT Paradise – allemaal om onze gebruikers te helpen het signaal binnen het Solana ecosysteem naar boven te halen. We zullen ook statistieken hebben over ketengebruik en populariteit in de loop van de tijd.

Waarom koos u voor Nansen voor deze samenwerking? Heeft u andere blockchain data-analyseplatforms overwogen?

Austin Federa, hoofd communicatie bij Solana Labs: Nansen heeft een geweldig platform gebouwd en ik ben verheugd dat ze Solana ondersteuning zullen toevoegen. Er zijn een aantal blockchain analyseplatforms die werken aan Solana ondersteuning, wat een teken is van een gezond ecosysteem.

Solana is bekritiseerd omdat het te technisch en complex is, maar innovatieve oplossingen brengen technische kosten met zich mee. In hoeverre is deze kritiek terecht of overdreven?

Federa: De reacties van ontwikkelaars waren overweldigend, met meer dan 550 projecten die werden ingediend voor de meest recente hackathon. Ik zou willen voorstellen om met enkele ontwikkelaars te praten die projecten op Solana bouwen om hun mening te krijgen.

Kunnen we komend jaar upgrades van het Solana mainnet verwachten?

Federa: De ontwikkeling van de kerncode van het Solana protocol is open-source en gebeurt in het openbaar. De Discord is de beste plaats om te zien waar de wereldwijde gemeenschap van ontwikkelaars naar kijkt.

The post Interview van Invezz met Solana en Nansen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*