Crypto-Prijzen.nl

Interview met Pauline Shangett, CBDO van ChangeNOW

Interview met Pauline Shangett, CBDO van ChangeNOW

ChangeNOW beschrijft zichzelf als een onbeperkte beurs met ongewoon hoge snelheden: de gemiddelde tijd voor een transactie is ongeveer 5 minuten en gebruikers kunnen de voortgang volgen op de transactiepagina. Ze kunnen beginnen vanaf minder dan $ 2 en zoveel crypto ruilen als ze willen – er is geen bovengrens.

Tot de recente prestaties van het platform behoren NOW Tracker uit bètafase, update met vaste tarieven en een mijlpaal van 250 ondersteunde activa. Andere zijn de release van de NOW Wallet en de samenwerking met Dash. Ze hebben onlangs een cashback-monteur uitgebracht, die beschikbaar is voor geregistreerde klanten om hun wisseltransacties te verzilveren.

Invezz praat met Pauline Shangett, CBDO van de beurs.

1. ChangeNOW biedt momenteel onbeperkte termijnleningen aan met een APR van 10%. Wat stelt u in staat om zo’n lucratief tarief te bieden tegen zulke goede voorwaarden?

Voordat we een nieuw product uitrollen, evalueren we de economische aspecten van het project grondig en vinden we een punt waarop het break-even zal zijn. Het lage tariefbeleid van ChangeNOW voor al zijn producten en diensten komt iedereen ten goede en zorgt voor een goede toegankelijkheid van het ecosysteem voor de grootste doelgroep. We behouden ons concurrentievoordeel terwijl we onze klanten de beste ervaring bieden.

Toen we de economie van NOW Loans analyseerden, zagen we dat we niet zouden verliezen als we een APR van 10% aanbieden. Zoals u kunt zien, is het project een succes, en het werkt echt goed voor ons en onze klanten. Kortom, we hebben BEP berekend zonder rekening te houden met superwinsten. Het was geen verrassing dat het kosteneffectief was.

2. U heeft een mijlpaal van 250 ondersteunde activa bereikt. Wat zijn uw meest recent toegevoegde activa en bent u van plan om in de toekomst meer aan te bieden?

Dat is niet waar we stoppen. We hopen in korte tijd een mijlpaal van 300 activa te bereiken.

Op het moment van het interview, HPB (High Performance Blockchain), POTS (Moonpot), СELO, PYR (Vulcan Forged PYR), CNS (Centric Swap), FLOKI (Floki Inu), TOMO (TomoChain), IOTX, PETG, TKO (Toko Token), TLM (Alien Worlds), SPS (Splintershards) en LEASH (Doge Killer) activa behoren tot de laatste die op ChangeNOW worden vermeld.

Zoals u kunt zien, zijn we op dit moment vooral gericht op het aanbieden van DeFi activa, aangezien de branche in opkomst is. Toch blijven we werken met verschillende aanbiedingen, rekening houdend met de interesse en vraag van onze community.

U kunt altijd de nieuwste ondersteunde activa bekijken op ons speciale Telegram kanaal.

3. Kunt u een korte samenvatting geven van de resultaten van bètatests van ChangeNOW’s eigen cryptoportfolio tracking-app – NOW Tracker?

NOW Tracker is een handige app met de broodnodige functie om activa te bewaken op verschillende niet-bewarende wallets. Het is veilig in gebruik, alle informatie is opgeslagen op het apparaat van een klant. Dus NOW Tracker rijdt hoog onder degenen die privacy waarderen.

We blijven het elke dag verbeteren, met een focus op gemak en privacy. Binnenkort zijn we van plan om de functionaliteit van de app uit te breiden en meer klanten aan te trekken door cryptobeurzen te integreren. Het meest recente voorbeeld hiervan is dat we zojuist Kraken en Coinbase hebben toegevoegd aan de lijst met ondersteunde beurzen.

4. ChangeNOW heeft zojuist de NOW Wallet uitgebracht, een niet-bewarende crypto-portemonnee die privacy en veiligheid garandeert. Hoe doet het dit?

De niet-bewarende portemonnee is eenvoudig en veilig. In de kern is ChangeNOW Wallet een GUI voor privéportefeuilles om te communiceren met blockchain. Alleen de klant heeft toegang tot zijn bedrijfsmiddelen, aangezien de gegevens op zijn apparaat zijn opgeslagen. We verzamelen geen persoonlijke informatie. Onze partners die fiat-transacties verwerken, kunnen echter andere vereisten hebben.

Communityleden krijgen de kans om ideeën in te dienen voor de functionaliteit die ze in hun portemonnee willen zien. Ons ecosysteem biedt het potentieel om te voorzien in de meeste behoeften van de klant op het gebied van crypto-activabeheer, en dit geweldige en langverwachte product is een substantiële aanvulling op de hele infrastructuur.

De portemonnee wordt een one-stop product voor klanten om crypto activa uit te wisselen, te beheren en te verzenden zonder de app te verlaten.

5. Wat voor soort klanten zal dit product aanspreken? Heeft u een specifieke doelgroep voor ogen?

Ik zal niet in detail treden over geslacht, leeftijd, inkomen en dat soort dingen. Kortom, onze klant is degene die op zoek is naar een eenvoudige en veilige manier om zijn crypto-reis te beginnen. Onze klant wil zijn cryptocurrency omwisselen, zonder dat hij zich hoeft aan te melden. Onze klant wil proberen digitale valuta te kopen met fiatgeld. Ze vergroten hun financiële kennis en puzzelen uit hoe de cryptomarkt werkt. Een andere categorie wordt vertegenwoordigd door de kenners, die genoeg ervaring hebben om het verschil te zien tussen een louche product en een vertrouwde entiteit en onze producten bewust te gebruiken.

In brede zin is onze klant iedereen behalve een geharde crypto scepticus. Uiteraard zijn onze producten en diensten voor iedereen beschikbaar. Ons hart is echter bij degenen die geloven dat op crypto gebaseerde investeringen een weddenschap waard zijn.

De NOW Wallet is dus bedoeld voor zowel beginners als crypto veteranen. Het heeft een zeer breed scala aan voordelen, maar de belangrijkste USP is de integratie in het NOW ecosysteem. Zoals ik al zei, is ons doel om een one-stop ecosysteem te bouwen voor alle crypto behoeften van onze klanten. NOW Wallet is een opstap naar dit doel, terwijl het bestaande ecosysteem een USP is voor nieuwe klanten.

6. Kunt u wat details geven over de implementatie van de cashback functie die u van plan bent aan te bieden?

De cashback monteur is onlangs vrijgegeven. Het is beschikbaar voor geregistreerde klanten om hun wisseltransacties te verzilveren. Ze krijgen 0,1% van elke swap, met het opgebouwde bedrag in onze native NOW tokens. Volledige details van de uitsplitsing van de cashback zijn beschikbaar in het persoonlijke account van de klant op de ChangeNOW website. Er is ook een ingebouwde rekenmachine om te zien hoeveel cashback klanten kunnen verdienen op hun transacties.

7. ChangeNOW werkt momenteel aan een samenwerking met Dash. Waar is het op gericht? Waarom heeft u in het bijzonder voor Dash gekozen?

We delen gemeenschappelijke waarden met Dash. Snelle transacties en financiële vrijheid zijn cruciaal. De blootstelling van klanten aan crypto is ook belangrijk. In alle promo’s, inclusief de Dash promo, willen we mensen aanmoedigen om zich bezig te houden met crypto activa. We willen dat crypto houders weten dat ze niet bang hoeven te zijn om hun activa te beheren en dat er een gemakkelijke, handige en veilige manier is om dit te doen.

We plannen iets heel interessants. We lanceren volgende week een sprint waarbij klanten die de snelste Dash transactie doen, elke twee dagen $ 100 aan Dash munten ontvangen. Er zal ook een marathon van een week zijn waarbij we $ 500 in Dash weggeven aan klanten die de meeste Dash TX’s op het ChangeNOW platform maken. We bieden een speciale promotiecode met een verbeterd tarief voor alle Dash transacties tijdens de verlotingen. Volg ons Twitter account om de start van deze fantastische evenementen niet te missen.

Naast andere essentiële dingen die door deze samenwerking zijn verkregen, is er de InstantSend keurmerkfunctie van Dash. Het stelt onze klanten in staat om veilige en vrijwel onmiddellijke (binnen 1-2 seconden) Dash transacties uit te voeren.

8. Vermeldt u liever bepaalde assets op uw platform boven andere?

Over het algemeen verwelkomen we alle activa die onze innerlijke voorafgaande controle doorstaan. We onderzoeken de marktactiviteit, kapitalisatie, teaminformatie en voeren enkele andere screeningcontroles uit. We zoeken een balans tussen het beschermen van onze klanten en het niet in de weg staan van nieuwe activa. Dat is de kern van al het beleid van ChangeNOW, en ons aanbiedingsbeleid is daarop geen uitzondering.

9. Wat voor activa willen aanvragers het vaakst registreren bij ChangeNOW?

Omdat DeFi een moment heeft, behoren DeFi tokens applicaties tot de meest genoemde recentelijk. Ik kan zeggen dat het op het moment van community verzoeken vrij vaak een grote hype is, zoals het geval was met Shiba. Toch zijn onze belangrijkste prioriteiten de vraag onder onze communityleden en de reputatie van onze diensten. Elke aanbiedingsaanvraag wordt in de eerste plaats beoordeeld aan de hand van deze twee aspecten.

10. U zei dat ChangeNOW werkt aan de ontwikkeling van de B2B sector. Wat houdt dit in?

Hoewel we op het eerste gezicht een beursbedrijf lijken, zullen oplettende bezoekers van onze website merken dat we ook API oplossingen aanbieden. Onze klanten zijn verschillende wallets met in-app exchange functionaliteit en exchanges zoals Simple Swap. We bieden ook betalingssystemen zoals NOWpayments waarmee de klanten van onze klanten crypto betalingen kunnen accepteren.

En ik denk dat we het doek exclusief voor het Invezz publiek een beetje kunnen opentrekken. We zijn van plan om voet aan de grond te krijgen in de wereldwijde brokerage arena en zullen binnenkort een liquiditeitsverschaffer en een broker creëren. Blijf op de hoogte om als eerste de updates te ontvangen.

11. Is er nog iets dat u met ons publiek zou willen delen?

Op dit punt zou ik willen zeggen dat of je nu een nieuwkomer of een oude rot bent in het verhandelen van crypto, wij bij ChangeNOW u met open armen verwelkomen. We brengen het beste van cryptoproducten en -diensten allemaal onder één dak, waarbij we voortdurend proberen ons ecosysteem te verbeteren en voor u te innoveren om de best mogelijke crypto ervaring te krijgen.

Als laatste opmerking hebben we een speciale promotiecode F665FD7872B2 opgesteld die de Invezz community op ons platform kan toepassen om tot en met 13 december 2021 0,2% korting te krijgen op transacties.

The post Interview met Pauline Shangett, CBDO van ChangeNOW appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*