Crypto-Prijzen.nl

Interview met Kelly LeValley Hunt, oprichter en CEO van Mint Gold Dust

Interview met Kelly LeValley Hunt, oprichter en CEO van Mint Gold Dust

Mint Gold Dust, een digitaal ecosysteem voor het verbinden van makers en het verstrekken van herkomst via slimme contracten, verkocht Series 1 RAREPEPE, RAREPEPE NAKAMOTO, Card 1 voor $ 500k, oorspronkelijk gewaardeerd op $ 25k eerder dit jaar, op 5 november.

Het verzamelobject werd gekocht door MetaKovan, die eerder dit jaar het beroemde Beeple’s EVERYDAYS: THE FIRST 5000 DAYS NFT kocht voor $ 69 miljoen.

De veiling toont de groeiende markt van Mint Gold Dust, die een 24/7 artiestenmarkt en creatieve studio biedt voor NFT makers en tegelijkertijd whitelabel oplossingen voor beheerde services biedt voor digitale en fysieke NFT’s.

Invezz praat met de oprichter en CEO van het ecosysteem, Kelly LeValley Hunt.

Wat heeft volgens u de interesse van grote NFT investeerder MetaKovan in de RAREPEPE serie gewekt?

Toen ik met MetaKovan sprak, had hij aanvankelijk grote interesse in het RAREPEPE boek, geschreven door Eleonora Brizi en MemeConscious. In het boek is RAREPEPE Satoshi Nakamoto de allereerste kaart die ooit voor Series 1 wordt vermeld. RAREPEPE was de eerste door de gemeenschap aangestuurde NFT die aan de ketting werd geslagen en wordt beschouwd als het eerste kunstproject in de crypto ruimte.

Wat is uw mening over het debat als het platform dat dit eerbetoon aan Satoshi Nakamoto heeft verkocht: gelooft u dat hij heeft bestaan? Is hij Craig Wright? Wat vindt u van het proces van de eeuw (Kleiman vs. Wright) en de mogelijke uitkomst ervan?

Waarom denk je dat Satoshi Nakamoto een hij is? Dat is mijn vraag. Ik denk dat Craig Wright een beetje een opportunist is en dat hij moet ophouden zich voor te doen als een vrouw als hij zich niet als een vrouw identificeert.

Komt er binnenkort iets speciaals voor of van Mint Gold Dust?

Mint Gold Dust is een ecosysteem voor kunstenaars, verzamelaars en medewerkers uit meerdere industrieën dat de manier waarop mensen omgaan met de digitale wereld zal transformeren. Mint Gold Dust is het Bauhaus van web3.

Welke invloed heeft NFT marktregulering op ecosystemen zoals Mint Gold Dust?

Op dit moment ligt de nadruk op NFT’s vooral op kunst, maar in werkelijkheid gaat het veel verder dan dat. Er is geen one size fits all NFT regelgeving. Regelgevers moeten begrijpen dat NFT’s in meerdere sectoren zullen worden toegepast. Mint Gold Dust heeft ons ecosysteem gebouwd om artiesten en verzamelaars te ondersteunen terwijl de regelgeving zich ontwikkelt door vooruit te lopen op hun behoeften. We hebben bijvoorbeeld geïnvesteerd in Gilded.Finance voor financiële rapportage van kunstenaars en verzamelaars, waardoor ze de wet- en regelgeving rond vermogenswinsten en inkomstenbelasting kunnen volgen.

Staat een entiteit in directe concurrentie met uw ecosysteem?

Elk NFT platform heeft zijn eigen prachtige uniciteit. Mint Gold Dust is niet alleen een platform, maar een ecosysteem dat functioneert om artiesten en verzamelaars te ondersteunen. Met de kunstenaars en verzamelaars, plus de industrieën waarin we hebben geïnvesteerd en waarmee we samenwerken, is Mint Gold Dust een zichzelf in stand houdende economie.

The post Interview met Kelly LeValley Hunt, oprichter en CEO van Mint Gold Dust appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*